dilluns, 26 de gener del 2009

2 en 1: Meme del 7 i Premi blog d'or

El veí de dalt m'ha passat el meme del 7, que no és que vinga del 7è pis (que podria...), sinó que he de fer un llistat de 7 coses. Les regles del meme diuen:

1. Incloure el vincle a la pàgina de la persona que t'ha convidat a memejar (fer meme o fer el memo)
2. Compartir 7 coses d'un mateix, al blog, alguns a l'atzar, altres de curiosos.
3. Convidar a 7 persones a que facen el mateix.
4. Fer saber als 7 del punt 3 que han estat convidats deixant un comentari als seus blogs.
5. Si no tens 7 amics, o ja han estat convidats... inventa-te'ls!! cerca a la xarxa, potser faces nous amics...

Vaig a parar de 7 homes de la meua vida:

1. El goril·la: Em va fer el meu primer bes amb llengua!! Va ser el primer home del que em vaig penjar de veritat... coses de l'adolescència. És un valencià de la capi que quan jo vaig vindre a estudiar a València, ell va anar a estudiar a Gandia. Estava clar que el destí no estava de la nostra part. El nom no li l'he posat jo, els amics ja li deien així per la manera de caminar. És taure, així que ja es veia vindre que no teníem futur.

2. El degotador: L'home amb el que em vaig desflorar. Li tinc un afecte molt especial. Fa 10 anys que ens emboliquem, d'una manera intermitent i prolongada, però MAI hem quedat ni tan sols per fer-nos un cafè. Quan ens trobem ens emboliquem (o no), però no quedem.

3. El músic: Un tio 10 anys major que jo. El típic al que sempre mirava de lluny i em semblava super atractiu, però clar... era 10 anys major que jo!! Li sembla a George Clooney, o li semblava... perquè amb el temps ha perdut molt.

4. L'home del penis perfecte: Ja he parlat d'ell en altres ocasions. Quan el vaig conèixer no em va agradar, no era el meu tipus. Un tio molt guapo i amb bon cos, però amb unes dents que no m'acabaven de convèncer... a més de la seua manera de parlar... em posava un poc nerviosa. El cas és que jo mai havia fet això de gitar-me amb un tio i al dia següent si t'he vist no m'enrecorde... i vaig pensar que aquest podia ser el tio perfecte per fer-ho. Va resultar que era més interessant del que semblava a 1a vista, i vam estar embolicant-nos una llarga temporada.

5. El bomber: Cos perfecte, guapíssim, esquena ampla, ulls verds... i bomber!! Sóc fetitxista d'uniformes, em posen els cossos oficials!! Un xic molt tendre i romàntic, que em portava a la platja a vore les tempestes mentre ens clavàvem mà al seu cotxe. Tenia un tatuatge molt mal fet al braç i em follava fent flexions. Va desaparèixer igual que va arribar... sense avisar.

6. Rebutjador amb pressa: L'home que m'ha fet descobrir els orgasmes vaginals. Aquest home m'agradava de veritat, ha sigut l'únic en molts anys a qui he tingut com a futurible i m'hagués agradat provar a tindre quelcom més, però ell no vol amb mi res més que sexe (de ahí el seu nom). I dic res més que sexe perquè és així, no fem res més. Entra a casa, em clava la llengua fins a l'esòfag mentre em despulla, s'amorra als meus pits, em penetra, s'escorre, es vist i se'n va. Mentre ho està fent no té cap pressa. I ho fa molt bé!! però no hi ha res més, ni abans ni després. És el follamic més gelat que he tingut mai. Dec ser un poc masoquilla...

7. L'intelectual asexuat: El vaig vore a la tv i em va encantar. Vaig pensar "aquest el vull per a mi, per a ma casa", i me les vaig arreglar per conèixer-lo i acostar-me a ell. Tenim bon rotllo, però no em mira l'escot!! El meu detector de gais no pita davant d'ell, així que no crec que ho siga (és bastant fiable el meu detector), però sembla que és asexual... continuaré investigant...

I ara li passe aquest meme del 7 a dones: Marta Insa, Comtessa d'Angeville, Dona rebel·lada, _MeiA_, LluneTa, Rosseta i Amèlia.

Però l'escrit no s'acaba ací!! Hi ha més coses hui!!


Estic de ratxa. Un altre premi!! Aquest ve de la mà de la _MeiA_: Blog d'or!! Ni més ni menys!!
Aquest premi el va crear una brujita con estilo, de manera lliure perquè l'agafe qui vulga. Així que jo vos el regale a tots perquè vos ho mereixeu, per aguantar-me cada escrit.

Felicitats!!

SI T'AGRADA EL BLOG,

VOTA'L CADA DIA!!

Vota'm al TOP CATALÀ!

16 comentaris:

Anònim ha dit...

jajajajajajajajja!
Com sempre genial!

Si jo fós un dels 7 magnífics descrits en el teu blog, em sentiria ple d´orgull i fonda satisfacció....

I Si jo tinguera Blog, cosa que crec que mai tindré perque sóc un "negat" per a estes coses, faría este "meme" i te´l remitiria, encara que no me´l haveres enviat tú....

PD: No aspire a ser el fan nº1 de ningú, a no ser que aquesta posició o càrrec em reporte beneficis o privilegis excepcionals....

Anònim ha dit...

Felicitats pel nou premi!!! Sàpigues que m´ha encisat això d´anar a veure tempestes a la platja mentre s´emboliqueu al cotxe!! Sembla d´allò més excitant!!
Saluts!!

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

Felicitacions per el teu premi d'or. Quina ratxa!!. Estás més premiada que "El senyor dels anells"!!!.

Vull aprofitar la ocasió per solicitar el títol de fan nº1 teu. Em fa tanta il·lusió...

Ciber-bessets.

Lucrècia de Borja ha dit...

Gordon Gekko: pots fer el meme igualment i respondre'l ací als comentaris.

gata: sí que ho és ;)

José Vicente: gràcies. Hauré de fer un concurs de fans. Els primer que m'envie una foto seua amb la camiseta de I Love Lucrècia de Borja que hi ha a la banda dreta del bog, serà el fan num.1 absolut.

Anònim ha dit...

¡He descubierto hoy el blog y es una pasada! (lo que he entendido, claro, porque con esta manía que tenéis de escribir en vuestros dialectos pues a los de Madrid nos cuesta entenderlo todo).

Striper ha dit...

Felicitats per premi, I bon meme.Petonets glamurosos.

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

Ja t'he enviat la foto. Ja sé que la qualitat de la foto es pot posar en entredit, però d'una banda m'agradaria estalviar (ja saps que amb tot això de la crisi econòmico-sexual la cosa està malament...) i d'altra banda, si he d'esperar a rebre la camiseta potser altre em guanye temps, i a més, jo no estic disposat a arriscar-me a perdre aquest títol tan honorable...

Salutacions. :)

MeiAlbiol ha dit...

Moltes gràcies pel meme del 7! i enhorabona pel premi Blog d'Or.

Des de que es va deixar de publicar la cabota (de la qual jo n'era una gran fan via internet ja que al viure a Castelló la publicació no arribava fins aquí) vaig sentir com un vuit... els artícles els trobava tan divertits i tan reals!

La teva secció no me la perdia mai!! I quan et vaig trobar a internet... va ser... va ho dic, com un orgasme XD

Moltes gràcies i segueix així!

Un petonàs!

Lucrècia de Borja ha dit...

Berta: a la derecha tienes el traductor de google.

striper: gràcies, maco!!

José Vicente: no val a fer un muntatge, es tracta de comprar-se la camiseta de veritat i enviar la foto amb ella posada.

dona rebel·lada: Ais, quins temps aquells de La Cabota... però mira, com que el Mr Cabota no vol continuar vaig decidir continuar en solitari :P

Comtessa d´Angeville ha dit...

Nena a vore quan trobe un ratet i conteste al meme. Parlar de set senyorets és temptador... però els set dels que parlaria són habituals del blog i podriem "liar-la parda"

Enhoresbones pels premis!!!

rosseta ha dit...

Bones wapa, uo gràcies per passar-me la meme. A ver si demà estic inspirada i m'hi poso. Saps, ets única posant àlias a les persones. Per cert potser el intel·lectual asexuat no et mira l'escot, però el fer-se el distret i fer veure que no l'atraus pot significar exactament el contrari... Que aquest tipus de nois "Las matan callando" ;)

El veí de dalt ha dit...

Perquè m'imaginava que faries un post així? :-)

Aquest intel.lectual que dius...ja has mirat si és borni?

Anònim ha dit...

Lucrècia, has malbaratat set grans novel·les de sexe en un únic post... volem més detalls! :)

Anònim ha dit...

Eres muy respetuosa, Lucre.
Me ha gustado el post.
Tu tambien eres muy buena, y muchas cosas me has descubierto ;-P

Un beso.

Lucrècia de Borja ha dit...

comtessa: pots escriure del que vulgues

rosseta: podria ser... ja vos informaré si canvia alguna cosa ;)

veí: no ho és, no. També sóc maniosa amb aquestes coses i em fixe molt!!

german: poc a poc...

rebutjador: gràcies per comentar. No sabia si t'ho agafaries bé o malament que parlara de tu, però has estat important i ho havia de dir.

Núr ha dit...

Jo que te'l venia a passar i se m'han avançat! Si és que no es pot estar desconnectada... En fi! Ara ja està fet!

Deixa'm que et digui que te n'has sortit molt i molt rebé! M'encanta! :)