dimarts, 25 de maig del 2010

Orgull friki

Hui, 25 de maig de 2010, es celebra el V dia de l'orgull friki, una iniciativa popular que intenta revindicar el dret a ser friki de qualsevol persona.
Es va celebrar per primera vegada el 25 de maig de 2006, en commemoració de l'estrena oficial d'Star Wars: A New Hope, en 1977. Des d'aleshores es celebra cada any i ja anem pel V!!

Aquest V any va dedicat a les sèries de televisió, eixes sèries que ja des de menuts ens han fet flipar, esperant el següent capítol de Mazinger Z, El cotxe fantàstic, V, MacGiver... o d'altres més actuals com The Big Bang Theory, The Sopranos, How I meet your mother (tinc pendent escriure sobre el genial Barnie), o Lost. Toi i que d'aquesta última no he vist ni un sol capítol. I mira que està pesadeta la gent amb aquesta, eh... sort que ja s'ha acabat.

Els frikis del món es reuneixen en dies com hui per participar en diverses activitats i demostrar que estan orgullosos del seu frikisme.

Aquesta vesprada, a les 19h, a l'FNAC d'Alacant, es farà una Marató "V", amb sorteig d'un xec-regal de 100€ a la millor disfressa Friki. I durant tot el dia de hui, teniu un 20% de descompte a mueblesfrikis.com!! Aprofita!!

A València no es fa res d'això, que jo sàpiga... una llàstima perquè em feia comboi posar-me el meu vestit de princesa Leia o el meu uniforme de "V"... i sí, ja sé que ara estaràs pensant els frikis són verges, bé, potser molts sí ho són, però també tenen les seues fantasies!!



Que tingues un molt bon dia friki!!

6 comentaris:

Len0re ha dit...

Bonissim el video. Crec que amb aquesta descripció de "friki" no s'escapem cap de nosaltres.

Besets

Monique LaMer ha dit...

Ai, no puc entendre com una ciutat TAN friki no monta res per esta data tan especial....a mí m´encantava MacGyver i Mazinger Z (pobra Afrodita A, clar, ella debilitava als roïns i després de quedar feta pols venia Mazinger i quedava com un heroi!)pero per damunt de totes la que més m´agrada és Star Trek: sóc una trekkie declarada i fidel! encara que mai m´he disfressat de vulcana però no ho descarte....com que ja no puc vore The Big Bang Theory, huí celebraré el dia de l´orgull friki a la meua manera.
Llarga i pròspera vida!

Jaume C. i B. ha dit...

A mi m'agrada Star Trek però crec innecesari anar disfressat de klingon per demostrar-ho i ja tinc massa anys per fer el friqui més enllà dels meus nivells de friquisme habituals.

Ada ha dit...

Jo crec uqe tots tenim algun punt friki... i hem d'estar orgullosos d'això perquè forma part de la nostra personalitat! I tots tenim manies i cosetes...

Jaume C. i B. ha dit...

Tens raó, tots tenim les nostres manies,només que alguns ho porten a l'extrem.

Aprendiz ha dit...

No es frikisme, es cultura selectiva. :P