diumenge, 28 de novembre del 2010

El maquillatge dels retrosexuals


Durant l'època de festeig, alguns mascles d'aquesta espècie, acoloreixen i adornen el seu plomatge, en un patètic esforç per aconseguir aparellar-se.

6 comentaris:

Sa Lluna llèpola. ha dit...

No m'agraden gens els homes que es canvien tant només per a poder lligar, no són ells...
Suposo que és qüestió de gusts, potser m'agraden més primitius jaja.

Una abraçada

Theresia Kalogeropoulos ha dit...

En relació al comentari de Sa Lluna llèpola recorde un reportatge que va fer el pluss sobre metrosexuals. Em va cridar força l'atenció un xic que, per a sortir a sopar amb amics un dia entre setmana es va fer 4 pentinats. La veritat és que era atractiu i qualsevol li quedava bé però...em va posar d'allò més nerviosa XD!!!

Toy folloso ha dit...

I adornar-se el plomatge amb un Maserati o un Porsche, també és patètic?.

focdedrac ha dit...

ja veurem com t'ho faràs passats uns quants anys.. o renuncies al sexe o seràs patètica inevitablement! ja t'ho recordarà algú.

Sa Lluna llèpola. ha dit...

Penso que adornar-se amb un Porsche també és patètic... en què et canvia? Per mi, i matitzo que és el meu punt de vista i entenc que no tothom pensa així, si vaig amb algú és per com és i pel que em pot oferir com a persona en aquell moment... Els detalls o els possibles maquillatges, per mi, només poden ser fruit d'acords entre les persones després...
Jo també em pentino, arreglo.. però perque a mi m'agrada (i no m'exagero ni m'obsessiono), no per a que sia més fàcil el contacte amb altres persones.

I espero que l'edad conservi els gusts cap a les altres persones.

Len0re ha dit...

Menys atifells i mes cervell, conversació i cultura general (tampoc cal que siguin catedràtics)

Un bon cotxe tampoc està malament jajajaja.