divendres, 13 de juny del 2014

Novios en secret



-Fa 7 mesos que vaig amb ell, però ho portem en secret.

-Per què??
-No vull que ens vegen junts.
-Està casat??
-No
-Sou cosins??
-Noooo
-Aleshores??
-És molt lleig.
-...
-Estic molt a gust, amb ell tinc el millor sexe de la meua vida, ho passem bé junts, és intel·ligent, graciós, bon tio... però és molt lleig!! De cos m'agrada, eh, però de cara... uff, no m'agrada gens. 
Tots hem tingut a algun amant a qui hem amagat, i si no l'has tingut és que has sigut tu a qui amagaven. Hi ha mil motius per voler amagar a un amant, com per exemple:
1. Està casat o té parella. Òbviament no voleu que ningú sàpiga el que teniu i porteu la relació en secret. O potser un dels 2 té parella i l'altre no ho sap.

2. Sóu parents. T'has embolicat amb el teu cosí germà i això la gent no ho entendrà... i menys encara la família. Que els xiquets vos poden eixir retardats!! Mira els Borbons...

3. No t'agrada físicament. És un encant de persona, al seu costat et sents super a gust, teniu un sexe fantàstic, és una persona intel·ligent, educada, simpàtica... ho té tot, però és més lletja que un pecat. Segurament acabaràs veient-la cada vegada més guapa fins al punt que no t'importe o, fins i tot, de trobar-la la persona més guapa del món (això és amor) però de moment t'amagues.

4. No t'agrada la seua forma de ser/ intel·lecte /comportament. Potser eixa personeta és la típica que cultiva cos però no ment. I clar, de moment ja et va bé per a fotre un (o vint-i-un) clau, no cal presentar-la en societat, no??

5. Té una ideologia molt diferent a la teua. Eres d'esquerres, indepe, portes botes de muntanya fins i tot per anar a la platja, Quechua és el teu segon nom i t'has quedat pillat d'una pija de dretes, de les que porta collar i arracades de perleta. Com la Jennifer xoni de Castefa que canten els Catarres, però en versió PPepera.

He de dir que conec 4 casos dels 5 tipus que han acabat acceptant a la parella com és i fent-ho oficial i ara estan molt orgullosos d'haver-ho fet. Del que no en conec cap amb final feliç és del cas 1.

Has tingut cap novio/a secret?? creus que has sigut novia/o secret d'algú??      

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Compta com a ser novio secret que t'obliguin a portar una bossa de paper al cap? xD

Fora conyes, dec tenir una vida molt sosa perquè no he hagut d'amagar cap relació...

kira permanyer ha dit...

JO SI...Soc mala dona...jejeje però mira, en el fons no passa res.