diumenge, 16 d’octubre de 2016

Novio dels diumenges

Les vesprades de diumenge són dels moments més trists i melancòlics de la setmana. I no només perquè saps que ja està ahí el dilluns i tornes a la rutina, sinó perquè encara tens alcohol en el cos, no has aprofitat per fer tot allò que tenies pendent, t'ho vas passar teta divendres i ara ho recordes volent transportar-te de nou allí... això és el que es coneix com a depressió dels diumenges.

Si a tu també et passa, no t'apures, és normal. La solució és ben fàcil: busca't un novio per als diumenges. Són tot avantatges.

Mira, no sempre és fàcil trobar el moment per a estar en parella. Entre setmana hi ha molta feina a fer i totes les rutines diàries, compromisos, coses de la casa... el cap de setmana és moment d'ajuntar-se amb els amics i sempre hi ha mil saraos!! Quan no és un aniversari, és un concert, un comiat (de qualsevol tipus), un sopar amb aquells amics que fa mil anys que no hem vist... o simplement descansar.

Quan hi ha temps per a un novio?? Ai, Lucre, és que tot això ho podeu fer junts... clar... això ja ho sé... però i si no vull?? jo necessite la meua parcel·la, el meu espai... i entenc que la resta de la gent també (o almenys haurien!!) i quan comences amb algú, si vos veieu poc la flama es manté, vos quedeu sempre amb ganes de més.

Per això els diumenges és el dia ideal per a estar en parella. Eixe dia que ens agafa el baixó, que estem cansats, és ideal per a quedar-se a casa, tirat al sofà mentre algú t'abraça i et clava mà. Diumenge és un dia de relax, de ressaca, de no fer res... I en dies com aquest va bé un pit pelut en el que deixar-se caure i un poc (o un molt) de sexe per cremar les calories extra del cap de setmana.

Ho mires per on ho mires, és perfecte. Reivindique la funció del novio dels diumenges.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Comparteixo la idea que veure’s massa amb la parella només comporta problemes, com més poc més feliços, aquest es el secret d’una bona relació.

Déjà vie ha dit...

Apoyo la mossió. Diumenge mmmmm. :)

elveidedalt ha dit...

Només els diumenges?

loan ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

Related Posts with Thumbnails