diumenge, 27 juliol de 2008

Massatge eròtic

El masatge eròtic poseeïx 3 característiques importants:
  1. És un joc previ ideal per arribar a l'orgasme amb el coit
  2. Serveix com a relaxació completa que et transporta a una altra dimensió de plaer
  3. És una bona terapia sexual perquè ajuda a augmentar el desig i controlar l'ejaculació precoç (junt amb altres exercicis)
Abans de començar amb el massatge, és molt important trobar el moment. Propcura que siga sense presses, sense interrupcions, amb tot el temps del món. Aleshores, quan ja jo tingues, tracta de crear un bon ambient. Cerca un lloc acollidor i cómode. El llit pot ser perfecte, o al terra amb una coltxoneta o coixins. Baixa el nivell de la llum, col·loca alguna espelma amb olor o encéns, una música relaxant de fons... (l'àlbum recomanat d'aquest mes, per exemple) i poseu-vos en una postura cómoda, els 2 nuus.

És interessant que comenceu la sessió amb un massatge suau d'exploració per tot el cos de la parella. En esta part del massatge no toques els genitals ni els pits, que això és millor deixar-ho per al final. Acaricia amb suavitat, millor amb algun oli afrodisíac o lubrificant. Pots tocar amb les mans, peus, pit, braços, cabells... qualsevol part del cos és vàlida. També pots besar, llepar, bufar... o utilitzar altres elements com alguna ploma, teles de diferents textures...

Pots vore algun exemple de massatge a les mans:
als peus:o l'esquena:
Pots trobar més informació i vídeos al fòrum de sexe en català.

Il·lustració: Arthur de Pins

SI T'AGRADA EL BLOG,

VOTA'L CADA DIA!!

Vota'm al TOP CATALÀ!
Publica un comentari a l'entrada
Related Posts with Thumbnails