dilluns, 22 de setembre del 2008

El meu novio és gai

La meua amiga L portava 2 anys festejant amb la seua parella, un tio del poble del costat. Un dia em diu "el meu novio és gai". L va descobrir, i no per ell, que el que ella considerava el seu novio feia 4 anys, vivia amb la seua veritable parella, amagada baix una falsa aparença de company de pis.

Pot semblar una anècdota graciosa, però és més freqüent del que sembla. A ningú que li passe...

Alguna vegada, tractant aquest tema amb uns amics, els homes coincidien en que si trobaren a la seua parella (dona) amb una altra dona al llit s'excitarien molt i demanarien poder participar o quedar-se mirant l'escena, però les dones opinaven que seria una traïció horrible trobar-se al seu novio amb un altre tio.

Si descobreixes que el que fins ara era l'home de la teua vida és gai, pots passar per diferents etapes. La primera és la Negació. És difícil pensar que el que anava a ser el pare dels teus fills ja no ho serà, ni tansols serà el pare dels fills d'altra, sinó d'altre... Després, pot vindre la fase 2 de culpabilitat. He fet alguna cosa mal?? Com lluite contra això?? Puc fer alguna cosa?? Et sents enganyada, menyspreada, traïda... i ahí és quan arriba la fase 3: ràbia, ràbia contra ell i contra tots els gais del món!!, per acabar amb la fase 4 d'acceptació.

Si et trobes en aquesta situació no caigues a l'error d'esperar una explicació per la seua part. Es gai, ja ho saps, no tens res a fer amb ell sentimentalment. Ho has d'assumir. Sempre podeu ser amics... podria arribar a convertir-se en eixe millor amic gai que totes hem de tindre.
El millor és anar-se'n de compres. Ves al supermercat i comprat un palet de pastilles de xocolata amb ametlles, una bossa de dacsa per a fer rosses (crispetes per als valencians del nord), 2 litres del teu gelat favorit i molta aigua. Posa't a vore unes quantes pel·lícules, telefona a les teues amigues i feu una festa del pijama, critiqueu un poc als homes, en general, i després et sentiràs millor. Quan se t'haja passat la plorera inicial ja pots anar a per les veritables compres. Ves a la teua drogueria-perfumeria (on venen drogues i perfums) i proveeix-te de noves cremes i locions, ves a la perruqueria, i compra't un vestit i sabates noves. Et sentiràs millor...

Il·lustració: Shirtcity

SI T'AGRADA EL BLOG,

VOTA'L CADA DIA!!

Vota'm al TOP CATALÀ!

16 comentaris:

Striper ha dit...

El problema es l'engany gai, o hetero o masoquista.

Etèria ha dit...

Jo tinc un amic gai que va passar per l'etapa que expliques. Va conviure cinc anys amb la seva novia de la facultat. Un dia va decidir que no podia negar-se més el que era, ara tots dos son molt feliços, ella va trovar una parella que realment li podia donar tot el que ella mereixia i estan a punt de ser pares ell viu la seva vida sense culpes.

Suposo que es una realitat dificil d'acceptar i asumir, sobretot pel fet que contra algú del teu mateix sexe et pots creure capaç de lluitar si li agrada el sexe contrari no hi ha res a fer i es inutil intentar lluitar per algú que no es capaç de sentir atracció per tu.

:)

Anònim ha dit...

quan fills i quantes filles de gais hi ha soltes pel món per no haver eixit de l'armari a temps o no haver-ho fet mai!

Josep B. ha dit...

No sé si arribarà un dia on l'expressió "sortir de l'armari" sigui un anacronisme, però a dia d'avui és un pas molt difícil que no tothom que ho necessitaria te l'esma necessària per fer-ho.

També es donen casos, no sé les dones, en que un no se sap gai fins que un dia es desperta sabent-ho.

Anònim ha dit...

A veure, no derdam de vista que estem parlant d'una infidelitat i un engany, aquest post es centra en la xica que ho descubreix, pero a mi fa molta rabia algù que enganya a una persona que ta donat el seu cor (siga com siga la relació).

I senyoreta Lucre, lo de "eixe millor amic gai que totes hem de tindre", no m'agraden els topics, de vegades som heteros.

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

Jo, com estic a dues veles amb homes y dones, encara no puc assegurar si sóc o no sóc gai.

No sé... fins ara, en general m'agraden més les dones (no totes, sinò algunes, és clar) però Lucrècia, com podria saber amb seguretat la meua orientació sexual?

Salutacions.

Thiago ha dit...

CARI, como ya me imaginaba el traductor deja mucho que desear. Mira:

Si te encuentras en esta situación no caigues al error de esperar una explicación por la seua parto. Se gay, ya lo sabes, no tienes nada a hacer con él sentimentalmente. Lo tienes que asumir. Siempre podéis ser amigos ... podría llegar a convertirse en eixe mejor amigo gay que todas hemos de tindre.
Lo mejor es irse de compras. Vº al supermercado y comprado un canto rodado de pastillas de chocolate con almendras, una bolsa de maíz para hacer rubias (palomitas para los valencianos del norte), 2 litros de tu helado favorito y mucha agua. Ponte en vore unas cuantas películas, telefonea a las teues amigas y hacéis una fiesta del pijama, criticáis a uno poco a los hombres, en general, y después te sentirás mejor. Cuando se te haja pasado la plorera inicial ya puedes ir a por las verdaderas compras. Vº en la teua droguería-perfumería (donde venden drogas y perfumes) y provéete de nuevas cremas y lociones, ve en la peluquería, y cómprate un vestido y zapatos nuevos. Te sentirás...


Pero el sentido del post lo he pillado. Mi caso es el contrario, yo soy gay, pero mi novio no lo era (eso si, era pasivo, el maricón de él, jajaaj).

Bezos.

Lucrècia de Borja ha dit...

striper: cert, el problema és l'engany. Però si a més saps que no li atreuen les persones del teu sexe... no pots competir, com diu la belita.

belita: Jo també tinc un amic que va haver de passar per això, però no va arribar a conviure, ni tansols a gitar-se amb ella... Al final les coses millor fer-les com les sents i no com se supossa que han de ser...
Per cert, tot un descobriment el teu blog, m'hi passaré :P

german: més dels que ens imaginem

skorbuto: Deu ser dur eixir de l'armari. Depén de la situació per a uns més dificil que per a altres, això no ho qüestione. Però si el xic del cas viu amb la seua parella home, ja sap que és gai. Per què mantindre una doble vida amb una altra parella fent-se passar per hetero??

aprendiz: el millor amic gay que totes hauriem de tindre pot ser hetero perfectament, però per a nosaltres és com si fora gay, és a dir, com un home-tampó.

josé vicente: oh, vaja! has tornat... encara que estigues a 2 veles, com tu dius, voras si t'exciten o no. T'excites mirant dones? o mirant homes? al blog del Thiago tens un Test para saber si eres gay sin tener que comerte una polla. Pots probar a fer-lo a vore que t'ix...

Lucrècia de Borja ha dit...

Thiago: Si, el traductor no es muy bueno, pero almenos así se entiende un poco mejor, no?
Tu novio no era gay?? jejeje Eso me recuerda una camiseta que vi en algun sitio que decia "Yo no soy gay (pero mi novio si)"

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

M'ixen 49 punts...

Salutacions.

J.M. ha dit...

Diantres. Doncs jo també ho consideraria traïció de manera immediata, si trobés la meua nòvia amb una altra.
El meu costat femení, potser?
En fi, com diu una amiga lesbiana meua: les coses mai no són el que són.

Anònim ha dit...

En això de la teràpia de xoc posterior, jo hi afegiria cervesa, un Cosmopolitan i un vibrador. Però vaja, és una consideració personal. No m'ha passat mai, però deu ser una cosa estranya, això que el teu novio passe a estar en un pla d'inaccessibilitat perenne. El que em pregunte és: la sexualitat -o bisexualitat, vaja-, d'una persona, no és detectable quan s'arriba a aquest grau d'intimitat?
Besets ploguts.

Marc ha dit...

en conec algun cas, però en el que jo sé no hi ha engany la noia sap que està amb el xicot per guardar les aparences. és un engany o un intent d'engany als "amics" i coneguts. Per què hi ha gent als qui els costa tant admetre la seua sexualitat?

Anònim ha dit...

Lucre, puc entendre que digau "el vostre millor amic gay" pero lo de home-tampo em pareix una mica despectiu. Jo aconsellaria utilitzar el terme "bon amic".

Josep B. ha dit...

Pel que descrius entenc que la cosa venia de llarg, d'altra manera podríem pensar que els va enxampar a la "posada de llarg".

Potser és bisex i el seu company accepta que tingui històries amb d'altres persones.

Tot plegat és molt difícil si no és coneix la persona i el seu entorn.

Carme ha dit...

jo em pensaba que això eren.. com es diu.. leyendas urbanas.. pero veig pel que algu altre tb. m´ha explicat que pot ser veritat. i la veritat es que lo mes fotut de tot es l´engany perque jo el mato eh?? em pasa això i el mato directament!! a més.. en cas que sigui bisexual... crec que els trios mai han funcionat mai bé fora del llit. ara m´has fet recordar la pel.li aquella que tant em va agradar: una casa en el fin del mundo. res, que salutacions