dijous, 16 d’abril del 2020

Confinada sola

El que necessites és amor... i un poc molt de sexe

Pensavem que #LoDelConfinament sería cosa de 15 dies i resulta que ja portem més d'un mes, ho han ampliat fins el 26 d'abril i tot apunta que ho allargaran de nou fins el 10 de maig.
Hostiaaaaa que quasi 2 mesos ja pica, eh... 2 mesos sense abraçar als pares, 2 mesos sense passejar per vora mar, 2 mesos sense xafar un puto bar, 2 anys sense follar...

Encara no he tingut temps d'avorrir-me. La veritat és que això d'haver d'eixir tots els dies a treballar ajuda perquè resulta que sóc d'eixe grup essencial que ha de treballar per a que la resta puga seguir vivint, però cobre com si fora totalment prescindible. Todo dramas en mi vida. I vulgues que no, em pega l'aire, xarre amb la gent... Xarre amb gent de veritat que veig en persona, que les video-telefonades estan molt bé, però no són el mateix que tindre algú davant. A casa tampoc tinc massa temps lliure, però he fet tele-birres, sopars online, exercici amb el youtube, pa casolà, he cuinat molt, he begut molt, he netejat molt, m'he masturbat molt, he dormit prou. I encara em continua faltant temps per fer moltes coses més que se'm queden pendents.

Fins ara mai m'havia plantejat que visc a soles. Vull dir, és evident que visc sola, això ho veig. I m'agrada. Però pensant en el futur, després de #LoDelConfinament... sembla que açò serà una cosa més o menys habitual a partir d'ara, que no serà l'última vegada que ens tanquem a casa. Com ens canviarà això la vida??

Fins ara jo estava living de viure sola. No hi havia ningú que em molestara, feia les coses a la meua manera, no donava explicacions a ningú i quan volia companyia la tenía. Tinc la sort de tindre diferents grups d'amics, tots molt interessants que fan mil coses a les que poder-me apuntar, així que la meua vida social és (era) prou guai. I ara?? Què tardarem en tornar a la normalitat?? Serà normalitat o pseudo-normalitat?? Quant de temps passarà entre que s'acabe este confinament i comence el següent?? seran molt seguits?? perquè si açò es tracta d'una cosa aïllada... doncs mira, me llevo la experiencia, però si açò ha de ser la nova normalitat, no vull passar molts més confinaments a soles. És diferent estar sola perquè vols, sabent que pots deixar-ho d'estar quan decidisques a estar-ho perquè no tens més remei i sense saber fins a quan.

Canviarà açò la manera de relacionar-nos els fadrins?? a #LoDelTinder uno em va proposar l'altre dia botar-me el confinament per anar a vore'l. El vaig blocar. Puto gilipolles. No me'l bote per a anar a vore als meus pares ho faré per quedar amb un tio a qui no conec de res?? Estamos locos o qué??
Segur que només ens deixen eixir #LoDelTinder traurà fum, tots volent buscar-se el polvo post-confinament.

I per al pròxim confinament què?? i si per setembre-octubre torna a haver un altre brot i ens hem de tancar a casa de nou?? Ens donarà temps de conèixer algú en el temps de llibertat com per poder tancar-te amb eixa persona a la propera?? que si ho fem i les coses van bé, guai, però i si no funciona i has d'estar tancat un mes amb una persona amb qui has descobert que no tens feeling?? #Drama

El que hauríen de fer les aplicacions de lligar és adaptar-se a les noves necessitats, igual que els programes de la tele. Canviar el First dates i el Mujeres y Hombres y vi i cervesa pel "Confina't amb mi", un programa on medeixen el grau de compatibilitat que tens amb els candidats a ser la teua parella de confinament.

Només sé tindre bones idees.

1 comentari:

artur ha dit...

Per idees no serà, eh !! Encara t'agafaran la paraula, amb algunes d'elles !.
Salut i sonriures :)