diumenge, 20 d’abril del 2008

30 regles de seducció (per a homes)

Bé, ja sé que penses que les dones som molt complicades i que potser hauriem de vindre totes de fàbrica amb manual d'instruccions a la butxaca i tot això i bla bla bla...

I la qüestió és que no som tant complicades. Només busquem un home que ens estime tal com som, que ens faça sentir dones de veritat, volem sentir-nos desitjades. Volem algú amb misteri, atractiu (o que a nosaltres ens ho semble), de manera que estar amb ell siga diferent, divertit, especial...

De tota manera ací et deixe 30 regles d'or per convertir-te en eixe home especial que tota dona desitja:

1.- Parla, no et talles.
No escatimes parlar, és el més important per a qualsevol seductor. Al principi no parles de coses profundes, ni difícils, excepte si comproves que l'altra persona és una intel·lectual sense remei. No parles de tu, o fes-ho amb molta moderació i sentit de l'humor.

Però no te'n passes tampoc, que també és molt important saber escoltar, o fer com que escoltes. El millor es fer cara d'interesant mentre ella t'explica les seues batalletes. Es de les coses que més apreciem les dones: un home que sapiga escoltar i siga bon conversador.

2.- Originalitat
No sigues un borinot i innova les teues costums. No faces que la relació es converteisca en un monòton suplici o una avorrida rutina i sorpren-la fent coses noves. Talment, quan et llences cap a l'èsser al que estimes, no se t'ocurreisca dir "Estudies o treballes?” Sigues un poc més original.

3.- Autoconfiança
Mantingues un aire de seguretat i autosuficiència, com si controlasses el món. T'has de mentalitzar que ets el tio més interesant i simpatic del món, encara que tu i jo ho sabem, no ets l'home ideal ni de lluny. Repeteix amb mi: “Soc el millor i aconseguiré el que vulga”. Intenta enganyar-la perquè s'ho crega ella també.

4.- Vestuari

Alerta amb la roba que et poses, que t'estic veient. No, eixa samarreta a ratlles taronges ni és bonica ni està de moda. El millor és buscar alguna cosa que et faça semblar elegant, però informal.

5.- Autocontrol
Es IMPORTANTÍSSIM que mantingues el cap fred (encara que tota la resta se t'escalfe).

6.- Fer ofertes que no es puguen rebutjar
Mai li dones l'oportunitat de dir no (perquè no s'acostume malament), ves fent les propostes a poc a poc, de manera que no les puga rebutjar.

7.- Ocultar el joc
No ensenyes totes les carta de la teua baralla d'una sola vegada. Ves a poc a poc, però segur.

8.- Suspens
Mostra al principi un poc d'indiferència, però fes-te notar (ningú estima el que ignora).

9.- Fer-se indispensable
Fes-te indispensable i després lleva de cop tot l'interès, sense que s'ho espere. Després d'això, aplica a poc a poc la regla anterior. Es que en el fons som un poc masoques, i quan ho tenim massa fàcil i veiem que a "ell" el tenim segur... perdem un poc l'interés.

10.- Trencar el ritme
Utilitza la tècnica de l'estímul intermitent: un dia dóna-li entenimentada i tota l'atenció del món i al següent cap, així en forma alterna: atenció-indiferència. No dugues ritme en res d'això.
"No obrar sempre igual. Així es confon als altres, especialment si són competidors. No cal obrar sempre de primera intenció, doncs ens captaran la rutina i s'anticiparan i frustraran les accions"

11.- Ser impredictible
Mai tingues un comportament predictible i sempre amable, has de ser canviant.
"Confondre als contrincants significa actuar de tal manera que els impedisca mantindre la ment en calma. Intenta diverses maniobres segons l'oportunitat del moment, fent pensar al contrincant que ara vas a fer això, després allò altre, i a continuació fes-ho tot distint, fins que veges que comença a estar desconcertat, i així guanyar a voluntat".

12.- Misteri
Empra cert misteri (però no et faces el misteriós). A tots ens atreu el misteri.

13.- Simula una retirada
Quan veges que comença a mostrar interès simula una retirada i fingeix indiferència.

14.- Paciència
Sigues pacient, aprèn a esperar i recollir la collita al seu temps. Precipitar-se pot dur-nos al fracàs. Cal seguir els ritmes i els temps de l'amor.
La seducció requereix temps i espera. Qui sedueix està a l'aguait i observa, coneix al seu oponent. A poc a poc va mostrant els senyals que cautiven a l'altre. Ací està l'encant de la seducció, en la fascinació que produeix el plaer d'erotitzar a l'altre fins quedar presoner del seu propi desig.

15.- Alerta amb el que dius
No cal parlar-li de les teues ex. Es molt incòmode que t'expliquen com de meravellosa i perfecta és la seua ex. No ho faces. "Ella" és a la que vols ara, i ella és la més meravellosa i perfecta per a tu ara. Si et pregunta per elles, respon, però parla d'elles com a passat que ja no t'influeix.

16.- Ser positiu
A ningú li agrada estar amb gent depressiva i que només et parlen dels seus problemes i ho vegen tot fosc. Està bé que li expliques les coses que et preocupen (així veurà que confies en ella i valores la seua opinió), però no només les dolentes. Explica-li també alegries, projectes,...

17.- Ser detallista
Hi ha unanimitat al sector femení en que una de les coses que més sedueixen és un home detallista, que es fixe en nosaltres, que s'enrecorde de les dates importants, que ens regale flors per sorpresa... Però tampoc te'n passes, que tot cansa. Has de trobar un terme mig.

18.- Sinceritat

Malgrat tot allò que he dit, oblida les apariències. Intenta ser sincer. Es difícil, però intenta-ho. Si no li agrades com ets en realitat, la frivolitat i els consells d'abans poden servir de ben poc. De tota manera, ja saps que el mar està plé de peixos.


19.- Al final; qui la segueix, l'aconsegueix
Encara que de primer pugues pensar que no està interessada per tu, no et desanimes. Potser no siga del tot cert i sí ho estiga. Som així. De vegades justament al home que més ens agrada és al que li fem menys cas. Per què? nervis, pors... mil coses!

20.- Atreviment
Sigues atrevit: si ho has pensat, fes-ho. No li digues: "et puc besar?" Besa-la! Millor penedir-se d'haver-ho intentat que mai haver-se atrevit!

21.- Amant i bandit
És millor tindre cert punt de pocavergonya o murri que passar per un ximple.

En relació amb les dones, he de dir-te que no existeix cap de nosaltres que no s'estime més un poc de tracte aspre a una excessiva consideració.

22.- Retirada
Quan res no et resulte, aprèn a perdre i a retirar-te a temps substituint aquest contacte amb algun nou projecte.
"Si pots guanyar la batalla, lluita; si no, retira't". Mao Tse Tung

23.- Buscar el punt feble
Tota persona té una debilitat, troba-la i explota-la. La majoria de les dones només busquem el reconeixement i l'afecte com a persones. Exactament com tu, benvolgut lector.

24.- Per a casats
Si ets un seductor casat, no caigues al parany del vell truc de que et duus malament amb la teua dona. El seductor declara que és tot un èxit i el seu matrimoni perfecte, però que ella té alguna cosa especial que cap altra té. Mai li amagues que estàs casat!!

25.- Un poc d'ètica
Recorda que el seductor té la seua ètica i nosaltres podem ser molt pudoroses: mai parles malament d'una dona amb la que has estat. Pot pensar que també faràs el mateix amb ella, donat el cas.

26.- Sorpresa
Tingues detalls inesperats però no l'atabales amb obsequis. No volem un "home perfecte" com a l'anterior post.

27.- Ser humil

IMPORTANT: No presumeisques de conquistador.

28.- Romanticisme

Aparenta ser moderadament romàntic, però mai estúpidament romàntic. Les poesies de Bècquer o de Juan Ramón Jiménez són el perfecte exemple de com buscar el fracás. Fes vore que ets sensible (que quede creible) i dolç. El més important es deixar a un costat la testosterona i fer-se amb un grapat d'estrògens.

29.- Gelosia
Dóna-li gelets de tant en tant, però no te'n passes.

30.- Educació
Relacionat amb la sensibilitat, hi ha certs detalls que no se't deuen passar, com anar amb compte amb el llenguatge (a no ser que siga ella la que parle com un camioner), amb els mecanismes fisiològics de l'èsser humà, etc.: convé que t'oblides de qualsevol demostració pública de expulsió de gassos corporals, per exemple.

Ara només em resta desitjar-te sort, estimat lector. Espere que pugues aconseguir a eixa persona especial i que ella puga sentir que ho és.
No t'oblides de deixar algun comentari explicant-me com ha anat!!

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia.

Tinc un dubte en relació amb la regla nº 19. El meu cor és d'una xica que m'ha demanat que confie en ella però que no la siga. Diu que no vaga darrere d'ella, ni l'escriva cartes, ni la cride per telèfon ni res de res. El meu instint em diu que cal fer-le cás. Aquesta es una excepció a la regla nº 19, ¿no?. He de fer-le càs, ¿veritat?.

Gràcies.

Lucrècia de Borja ha dit...

La regla n.19 fa referència a quan la xica passa de tu (almenys aparentment). En el teu cas no és així. Ella t'ha dit que confies amb ella i que passes d'ella. Pot ser per 2 motius:

1) Realment està feta un embolic i necessita estar sola sense saber res de tu per aclarar-se.

2) Passa de tu i és una excusa perquè la deixes tranquila.

El meu consell es que li faces cas a la regla n.19 i que li digues alguna cosa. Un mail o un sms sensible sense arribar a ser cursi.
Digues-li que saps que no ho havies de fer, però que la trobes molt a faltar i necessites saber d'ella. Una cosa curta, que no quede de desesperat.

Sort!

Anònim ha dit...

Gràcies per la teua recomanació. Faré cas a la regla 19. Tractaré de ser prudent i aniré en compte i sense presses.

Déjà vie ha dit...

quin post més bó. ( estic d'accord quasi en tot) M'agradat el teu blog m'hi anire passant! ;)

estrip ha dit...

veus com si que sou complicades ?
30 regles!!! és com fer oposicions!

per nosaltres, els homes, ara mateix potser me'n sortirien una o dues de regles.

gràcies igualment, alguna regla d'aquestes encara la podré aprofitar.

El veí de dalt ha dit...

Òstima! ·30 recomanacions! Jo anava per la tercera i ja m'he perdut... Dec ser un cas perdut! Gràcies per la visita!

brotherwolf ha dit...

Primero de nada decirte que me a gustado mucho tu blog y tu forma de expresarte.
Darte tambien las gracias por a ver visitado mi blog,y decirte que si estas interesada en el mundo del tattoo ó el piercing puedes contactar conmigo en el siguiente numero de telefono: 697 507 825.
Un abrazo

Pansete ha dit...

Vosté no diu res de la higiene corporal masculina. I permeti'm recordar-li que aquest és un punt que molts homes obvien.

Felicitats pel blog.

Unknown ha dit...

* Leyes Sexuales de Murphy :::

- Sus deseos de amar aumentarán a medida que los de tu pareja disminuyan. Pero para cuando el deseo de tu pareja haya aumentado considerablemente, para ese entonces ya se habrás masturbado.

- Si hace mucho tiempo que sus amigos y/o parientes no lo visitan, póngase a hacer el amor. Medio minuto antes del clímax aparecerán todos ellos.

- La cama de su dormitorio hará más ruido el día que la casa esté en absoluto silencio y llena de gente atenta a sus movimientos.

- ¿Cómo hacer el amor con su pareja, que siempre pone excusas? Llegue agotado del trabajo y con dolor de cabeza y ese día ella tendrá muchísimas ganas.

- En el momento de mayor desenfreno alguien tocará el timbre con insistencia, o sonará el despertador, o llamarán por teléfono, o por el portero eléctrico, o todo junto.

- Siempre habrá otro que ya le hizo antes a su pareja lo que usted pretende sea una novedad. Y, con seguridad, se lo habrá hecho mejor.

- Su mujer siempre le reprocha a usted el quedarse dormido después del amor, ignorando que ese hecho es parte de la naturaleza del hombre. Pero cuando usted se esfuerce y permanezca despierto, acariciándola, mimándola e inclusive preparándose para el segundo,... ese día ella se dormirá.


Un saludo
Lolo

Anònim ha dit...

És curiós com al llarg del teu blog insisteixes en "ensinistrar-nos" (als homens) per poder arribar millor a les dones. I em pregunte si esperes trobar-nos a tots algún dia (un a un ;-) i no vols sorpreses desagradables o si ho fas per altruisme per a que la resta de dones es troben amb una pleiade de mascles més formats, més educats en l'ars amaris...
(Es broma m'agrada molt el teu blog)

David

Anònim ha dit...

A vore, me permetràs que faça una prova? Sols vull comprovar si la meua "identitat" en vilaweb es pot usar per signar en blocs que no siguen de vilaweb. Quan vesques aquest comentari el pots esborrar.
En compensació, no se si serà suficient per aquest intrussisme, t'he possat un enllaç al meu nou bloc (l'estrene hui)

Lucrècia de Borja ha dit...

Doncs ja veus que si, monofine :P

Anònim ha dit...

Un petit incís al punt 2:

Ara és "m'estudies, em treballes o estàs al paro?"