dimecres, 23 de juliol del 2008

Vi, sexe i besson(e)s

Un altre dels blogs als que estic subscrita és a Nada importa, un blog de tendències, gastronomia, enologia, rols socials i hedonisme. I tot això fet des de València. Molt recomanable.

El cas es que l'ultim escrit es titula "Horoscopulario vinícola: Géminis", i parla dels tipus de vi que millor li van a una bessons. I jo, com a bessons que sóc, me l'he llegit amb molta atenció.

M'he sentit prou identificada amb la descripció que fa sobre els nostres (de les bessons) gustos vinícoles. A mi no m'agrada el vi. Almenys no el vi negre. M'agrada el vi blanc afruitat, el vi dolç tipus mistela, el cava i els vins espumosos que no semblen vi.

També explica que les dones bessons som doblement rares, per bessons i per dones. Sí, ja sé que som 2 en 1 (de vegades 3 ó 4), i si ja és complicat entendre a una dona... molt més a 2 (ó 3 ó 4).

A mi cada principi d'any m'agrada llegir l'horòscop de Euroresidentes. I enguany, aquest horòscop em diu que tinc moltes possibilitats d'enamorar-me o fins i tot casar-me. Bé, jo m'enamore quasi cada dia, però amb la mateixa facilitat que m'enamore em desenamore. Al meu poble (un dels meus pobles) hi ha un home del que estic enamorada, però sols m'enrecorde quan el veig. Coses de la vida...
També em diu que potser convertiré un hobby en una activitat rentable... OOOOOH (com diria Xavi Castillo), arribaran a pagar-me per escriure el blog?? jojojojo
I per acabar em diu que potser faça un viatge llarg i em compre un cotxe. Bé, què entenem per llarg?? llarg pel que fa a la durada?? o llarg en referència a la llunyania?? Jo, de moment, continue sense cotxe...

I si vols saber alguna cosa més sobre l'horòscop en referència al sexe, sempre pots llegir l'Horòscop sexual.

Foto: Katiew

SI T'AGRADA EL BLOG,

VOTA'L CADA DIA!!

Vota'm al TOP CATALÀ!

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo també sóc bessons i és cert, mai m'ha agradat el vi negre, però m'agrada la mistela (no tota, ha de ser d'un lloc especial) i el cava.

I mira que jo normalment dels horòscops passe... però m'ha encertat prou coses. Sobretot que sóc rara (jeje).

Striper ha dit...

Ostres jo soc Capricorn i m'agradat el que diu el meu horoscop sexual.

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

A mi em diuen tots els horòscops que la fidelitat no és el meu fort i que m'agrada viatjar. Lo de viatjar no sé si serà cert... però crec que jo sí sóc una persona fidel. No sé... aixó de l'horòscop... de vegades encerten i altres no tant, pense...

Salutacions.

Lucrècia de Borja ha dit...

Maria: L'horòscop dels diaris i revistes la majoria de vegades se l'inventen, però les que ho fan de veritat... encerten :P

striper: t'has sentit identificat? jo també amb el meu ;)

josé vicente: també influeix el teu ascendent.

El company de Venus ha dit...

Deu n'hi do com encerten, sí senyor... Per cert, això dels horòscops i els diaris, ho corroboro per pròpia experiència.
Ah, Lucre, gràcies per la foto de la mà.

Lucrècia de Borja ha dit...

gràcies a tú per enviar-me-la!!!

El company de Venus ha dit...

escolta, lucre, una curiositat, quan podrem llegir una categorització de les mans. És que m'agradaria saber de quin tipus és la meva, segons les teves investigacions...

una abraçada des del nord.

Busca qui t'ha pegat ha dit...

però nena, quina troballa més estupenda de blog!

encara no sé com he pogut viure sense ell!!!

i més coses: pel que fa al vi... cari, és fonamental beure vi negre. cal fer-ho.

i pel fa a l'episodi barceloní... no estic massa orgullós d'haver-ho fet. pido perdón.

muac!

Lucrècia de Borja ha dit...

el company de venus: Encara no tinc mans suficients. Em falten alguns tipus de mans perquè la majoria de les que tinc entreu al mateix sac.
Les teues... no se't veuen molt bé les ungles, i això és una part molt important. De tota manera tú entres dins del grup dels que porten anells.
Ho sent, tú i jo mai arribarem a res.

busca qui t'ha pegat: Sí, és una meravella. Boníssim tot ell.
El vi negre me'l bec, però no m'agrada. I pel que fa a l'espisodi... hermano, si te has arrepentido de tus pecados... vé con Dios... xDDD tots n'ehm fet d'eixes, sols que no ens han pillat :P

Vane ha dit...

Bones Lucre, fa poc que té trobat, i m'encanta el que escrius.. kuan tingui un moment t'envio la meva ma..
També sóc bessons, i... ja ser que sóc rara, però em dóna la sensació que no ho sóc tan.. i el vi tampoc m'agrada gaire, i menys el negre.

Un petonàs!!

Jaume Pros ha dit...

Ei, jo també soc bessons. I no sé si és per autosugestió o què, però sovint el que llegim sobre el nostre signe sembla ben veritat. O potser és que hem llegit, per exemple, tantes vegades allò de la dualitat dels bessons que ens ho hem acabat creient.

Anònim ha dit...

Lucrecia et (us) recomane un ví de bodegues Torres, anomenat Santa Digna. No sé que li passa al raïm del Penedès i de Xile que provoca uns "efectes secundaris" que cal experimentar. Sobretot amb molt bona (o mala) companyia.

A vore si t'envie un parell de mans...

El company de Venus ha dit...

Ja ja ja... Molt bo això dels anells. Ho dius pel compromís o perquè estèticament no t'agraden (curiositat)... Passaré la teva recerca entre les meves amistat a vore si algú s'anima a enviar-te més mostres.

Lucrècia de Borja ha dit...

Uuuuueeeee!!!: Hola bessons! benvinguda al blog. Espere la teua mà :)

Jaume Pros: No crec que siga suggestió...

l'encobert: m'ho apunte per tastar-lo. gràcies per la recomanació!

el company de venus: estèticament no m'agraden. Ei, estaria molt bé això de que enviaren més mans les vostres amistats!! gràcies!

santi ha dit...

Uff, jo soc capricorni, m´agrada el vi negre (si pot ser de Ribera de Duero m´entra millor)i la mistela de per ací...i el pitjor és que des de fa 5 anys estic enamorat d´una taure ascendent bessons, que això deu ser missió impossible entre les missions impossibles...entessos astrals, recomenau-me qué fer! :)

Sobre les fotos de les mans...uff...es que no m´agrada ni miqueta la meua...sembla de xiqueta!

Bona nit, gent!

El company de Venus ha dit...

Em quede més tranquil amb el que em dius :) Mirarem a veure si trobem més voluntaris per a l'estudi manual.