divendres, 1 d’agost del 2008

Follamics

Tots hem sentit parlar dels follamics, però potser el concepte no acaba de quedar clar. Què és un follamic?? A la sèrie televisiva "Sex and the city" apareix el mot follamic ("The Fuck Buddy"):





Ha quedat clar?? És un company sexual amb el que es manté una amistat estable sense compromís de fidelitat, però amb el qual sense l'aspecte sexual no tindríem cap relació.

A més hi ha una sèrie de "regles no escrites a cap lloc (ara ací)" però que de no complir-les aquesta relació acaba malament. I com que no m'agradaria que la relació amb el teu follamic fracasse, ací et passe aquestes regles:
  1. No és la teua parella. Això que quede clar, per tant res de programar amb ell res que no tinga com a finalitat el sexe. Pots anar amb ell al cinema, de compres o a passejar a la fira? sí, si després hi ha sexe.
  2. Quan quedes amb ell oblida els mals rotllos. El follamic te la part bona de tindre parella (el sexe sempre que vulgues) i s'estalvia la roin (haver d'aguantar els problemes de l'altre), així que no li expliques si hui a l'oficina s'han portat com uns cabrons. Millor explica-li tot el que penses fer-li quan estigueu a soles...
  3. No anar de vacances amb el follamic. (vore punt 1.)
  4. Si un dels 2 troba parella: s'acaba. La relació, en cas de continuar, deixaria de ser de follamics per passar a ser amants. I en aquest cas les "regles" són diferents.
  5. No tens cap obligació pel que fa a la fidelitat. Pots tindre tots els follamics que vulgues, això sols depèn de la teua capacitat amatòria. Elimina la culpabilitat. Sóu lliures. No teniu cap compromís, però recorda acceptar-ho quan ell faça el mateix.
  6. No faces plans amb ell. Ves a la teua i si al final decideixes que vols fer alguna cosa amb ell, perquè vols sexe... avisa'l a última hora. Un bon follamic sempre et farà un lloc a la seua agenda apretada.
  7. El respecte és fonamental (i no m'estic referint a l'usuari del racócatalà). Que no tingueu cap compromís no vol dir que falteu el respecte. Si quedes a una hora, sigues puntual. No t'emboliques amb un altre davant d'ell. Tracta'l amb carinyo. I exigeix el mateix tracte per a tu.
  8. I què passa si un dels 2 vol alguna cosa més?? De vegades l'amor es confon amb el sexe, i al revés. Bé, si creus que t'agrada de veritat, que no és sols sexe... parleu-ho. Si els 2 sentiu el mateix perfecte, sempre podeu arribar a alguna cosa més, i si no... millor deixar-ho córrer. És normal emocionar-se al principi. Tot és bonic, no hi ha problemes, folleu molt (de fet, pràcticament no feu altra cosa)... però això és amor?? procura mantindre't al teu lloc i no confondre les coses.
Per cert, un dels millors llocs on trobar follamics és a la xarxa: Relacions per Internet. Prova-ho!!

SI T'AGRADA EL BLOG,
VOTA'L CADA DIA!!

Vota'm al TOP CATALÀ!

25 comentaris:

estripanits ha dit...

Està bé això de posar les regles per escrit... i que cal seguir al peu de la lletra! Jo mateix, no fa ni quinze dies que ho vam deixar amb una follamiga perquè em va dir que es pensava que s'havia enamorat...

santi ha dit...

Això de ser follamics és l´estat ideal, pero crec que és inviable...segur que algun dia follariem més per necesitat de companyia que per necessitat de sexe...i ja està el joc trencat...
He visitat l´enllaç de"relacions per internet" del teu blog, i de pas comente que el cibersexe o sexe telefònic és fantàstic, pero uff...molt mal de suportar! Jo ho faig amb una amiga i estic pensant en deixar-ho de fer, perque em crema massa no poder-la tocar fisicament tot i viure prop.

Ais que complicades sou...canvia el títol del blog, que ja et dic jo que si! :p

Anònim ha dit...

Jo tinc parella des de fa molts anys i potser per això no ho entenc.

Vols dir que pots quedar amb un tio a sopar (per follar després, ha quedat clar) però que no li pots contar que estàs agobiada per la feina o que el teu company de feina és un fill de puta? No sé si m'interessa... jo amb els meus amic no folle, està clar, però sí que els puc contar aquestes coses.

Salutacions.

Striper ha dit...

No ho se a mi amistat + sexe sense compromis i bon rotllo m'agrada.

Anònim ha dit...

26 i verge... quin delicte!

Anònim ha dit...

A mi em pareix una opció molt respetable, com sempre he dit, mentre no es fassa mal a ningú, i les dos persones implicades sapiguen perfectament el que vol l'altra de la relació (la que siga), avant. Jo personalment m'estime més una relació de parella, està clar que el sexe es important, pero hi ha moltres altres coses que també ho son.

Per una altra banda tinc amigues que tenen follamics, i he comprovat que el 80% de les voltes sempre hi ha algun sentimient que es calva enmig.

Anònim ha dit...

Crec les relacions amb follamics són força complicades perquè costa trobar dues persones que coneguin, entenguin i respectin les regles. I, quan finalment la trobes, crec que tampoc no és fàcil mantenir-se sense que alguna de les dues parts s'enamori.

Prò un follamic tal com el descrius... Jo prefereixo fotre un clau amb un bon amic, amb qui pots parlar de tot abans i després, si cal, i a sobre tens sexe. :)

Lucrècia de Borja ha dit...

estripanits: Sóc coses que passen, és tot tan bonic... però clar, si un s'enamora i l'altre no... malament.

Santi: No hi ha res de roin en fer sexe perquè et sents sol. El problema ve quan necessites a l'altra persona per la companyia i no pel sexe.
I pel que fa a la teua ciber-amant, per què no proveu a quedar en directe??

Maria: Sí, als amics si els expliques com et sents i si estàs bé o malament, per això estan els amics per aguantar-te les alegries i les penes, però com que amb els amics ja tens això... amb el follamic: sexe!

striper: i tant que si!!

josé vicente: qui no folla és perquè no vol. Si tu has triat esperar-te per trobar la teua princesa rosa amb la que siga tot mega bonic... després no et queixes, no és cap delicte, és la teua decisió.

aprendiz: sí, és dificil, sempre algun dels 2 acaba volent alguna cosa més. Però de vegades, quan no trobes ningú que t'agrade de veritat, va molt bé una relació d'aquestes :)

Núr: si és un bon amic, millor no fer res amb ell perquè hi ha moltes possibilitats que després la relació no siga igual que abans.

[anonymous writer] ha dit...

Estar bé aquest concepte si els participants entenen bé el funcionament. A mi el que em passa és vull folloamigues, però només trobo amiguesfolladores, que no és ben bé el mateix, tot i englobar els mateixos noms, en aquest cas l'ordre si altera al producte, i és que les amiguesfolladores, folen amb tothom menys amb tu perquè clar sou amics, a la mierda!!! perdó, Lucre, on he de firmar les regles que abnas has postejat, perquè siguem folloamics trobats per la xarxa? ;)

PD: ...AVIAT T'ENVIARÉ FOTO DE LES MEUES MANS ;P

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

Veig que estás al capdavant de la innovació sociològica. No sé... el problema de les follamigues és que amb aixó de la gratuïtat no et donen garantíes. Les professionals sí que et donen. Están preparades, és el seu treball. Podriem inventar un terme mig, no? S'anomenaria LCS ("Low Cost Sex"). Professionals a preus assequibles. Farien descompte amb el carnet jove o amb el d'ama de casa. ¿Qué et paréix?

Salutacions

Lucrècia de Borja ha dit...

[anonymous writer]: d'això se'n diu home-tampó, al proper escrit parlaré de les relacions d'amistat. Espere eixa mà...

josé vicente: no vaig a entrar al tema de la prostitució perquè generaria un debat i no és el tema que ens ocupa hui. Això ho deixarem per un altre dia.

Parles de buscar el terme mig. Per una banda vols una persona especial amb qui estrenar-te, i per altra em parles de professionals. No creus que una follamiga seria un terme mig?? Almenys una follamiga t'ho fa perquè vol, no perquè li pagues.

santi ha dit...

Lucre, no quedem perque ella no vol. Som molt molt amics de fa anys i sempre ha hagut tensió sexual, mai consumada. Abans quedavem, preniem cafe, tal i tal, però mai passava res. Hem estat un temps sense contacte, i ara, des de fa uns mesos, parlem a diari per tlf i msn, i moltes voltes passa el que passa...que la conversa es calfa. Ara ella no vol ni quedar a prendre café, perque sap que passaria algo més que amistat...i diu que te por de agobiar-se i que perdem l´amistat. Quí la enten? :)
Veus com si sou (tan)complicades? hehe


José vicente, hi han moltes dones que voldrien estar amb tu sense demanar-te ni diners ni casament...quan conegues a una no la mires com una futura parella...fes-ho simple, mírala com una dona i tot sorgirà si ha de sorgir...començant pel sexe.

Au!

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

Jo no vull professionals. Sols vull la meua princessa rosa, bona, decent, guapa, agradable, bonica, i ja està. Això dels follamics son bobades. Bàsicament es tracta de sexe sense compromís. Els joves d'ara no saben el que és el compromís, la responsabilitat, la moralitat, l'afecte, etc... ells sols veuen plaer i sexe. Hedonista juventut, efimer tresor.

Salutacions.

Salutacions.

Anònim ha dit...

[...] en el fons tots volem el mateix, sentir-nos volguts, encara que de vegades ho disfressem de sexe [...]

MeiAlbiol ha dit...

Osti quan de temps sense entrar!! Ja t'he trobava a faltar!!! I tia, aquesta paraula m'encanta. L'altre dia li'l vaig intentar explicar a un amic però no sé si perquè ell és francés i jo estava en un altre món no em va entendre molt bé.

Jo també tinc un follamic i pot ser és el que dieu molts de vosaltres. Hi ha hagut cops que he dubtat com Carrie en el mateix capítol(m'estic enamorant, podriem arribar a ser una parella, etc) però no, te n'adones de seguida que no serveix per a una relació més seriosa. El follamic/amiga és aquell que es queda per cadar, mai directament (ei guapo, quedem ui i anem al cotxe?) sinó en picardia, un arriba on l'altre vol.

No ho veig malament perquè és només sexe (i segurament deu ser bo perquè sino no val la pena)i encara que connectes d'alguna forma en aquella persona... no és el mateix, si t'estimés et trucaria per quedar i prendre cafés o altres llocs sense cardar.

Petons guapa ;)

Lucrècia de Borja ha dit...

santi: que no som (tan) complicades... jo t'ho explique. El que passa es que està cagada de por. I si tu t'enamores i ella no?... i si ella s'enamora i tu no? (a açò és al que te més por)... i si la relació ja no és com era abans?.. què més dona? total, ja no és com era abans, així que from lost to the river.

josé vicente: no volies unes putes de low cost? ho has dit tu no jo.
Clar que es tracta de sexe sense compromís. Un compromís no vas a agafar-te'l amb el 1er que passe, no? i mentre esperem eixe super amor especial que tots volem, què fem? el sexe és una necessitat biològica, com menjar, dormir o cagar. Així que mentre no tingues possibilitat de follar amb amor, almenys folla sense amor, però folla!! o acabaras malalt...

dona rebel·lada: eeei, guapa! ja et trobava a faltar!! Fins a cert punt és normal dubtar. Al cap i a la fí s'està tan bé... ;)

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

El sexe no és una necessitat biològica com menjar, dormir o fer de ventre. De segur que si no menjes, no dorms o no fas de ventre durant 10 anys acaves en l'altre món. Jo tinc 26, sóc verge i encara estic viu.

Si Darwin em coneguera diría que jo no sóc una espècie afavorida per la evolució perque no tinc relacions sexuals. Potser sóc especial...

No em digues que lo de que et facen un descompte amb el carnet jove no és bona idea... clar que a la marxa que jo porte...

Salutacions.

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

Potser confonga jo el sexe amb l'amor, dada la meua condició d'home, però crec que estic en el meu dret de reservar el meu pardalet per a la xica que més m'agrade, no?

I lo que dius de malalt, doncs tens raó, de vegades em pose malalt. I després... si algún dia em tocara... pfff sense experiéncia... potser una mica desastrós. El dia 13 de juny d'aquest any em vaig trobar amb una dona que em va dir que jo ho faria abans dels 30. La veritat, encara no estic segur de en qué es basaria aquesta dona per fer aquesta adivinació.

De vegades pense que els nostres instints ens fan sofrir i ens trauen mals de cap. He pensat en fer-me la vasectomia, per perdre un poc de líbid, però crec que puc aguantar.

Salutacions.

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

Entre les mans que ens ensenyes n'hi ha una que té sis dits. No sé si tots tindrán movilitat, però en cás de tenirla deu ser fantàstic per tocar el piano (encara que posses una digitació especial).

Estic impacient per llegir el teu manual d'interpretació de la personalitat mitjançant la morfologia de les mans.

Salutacions.

Lucrècia de Borja ha dit...

josé vicente: si és una necessitat. O folles, o et masturbes, o tens pol·lucions... sexe, al cap i la fí...
No li pegues tantes voltes a les coses i deixa't dur un poc més pels instints.

I pel que fa a les mans...si et fixes en la mà dels 6 dits, el que fa 6 està totalment de costat. No serveix per a tocar el piano. I no tinc cap manual d'interpretació de personalitats segons la mà. Sols tracte d'explicar què és per a mi la mà de rateta de laboratòri, de plastilina... i algunes de les meues manies.

Senador Lombrith ha dit...

Follamics? Ara sí que no tinc cap dubte que aquest és un bloc de ciència-ficció (molt entretingut, això sí).

Anònim ha dit...

[senador lomvbrith]: Totalment d'acord. Aço es un blog de ciencia ficcio: Calaix del sexe... Regles per al follamics... Massatges en les mamelles...Com a bon educat en un colegi de pago (Guadalaviar) he de pensar que tot aço son "idas de pelota de una blogger" (ho dic en la llengua del imperi perque es una cosa seriosa). Dit aixo, sols em queda afegir que tambe es molt divertit, com ho es Asimov, Orson Scott Card o inclus Frank Herbert... Mossets...

Lucrècia de Borja ha dit...

senador lombrith: les relacions de follamics són com las meigas... haberlas, haylas...
Als meus 28 anys, no he tingut parella mai, i folle, si, amb follamics.

tim: tens unes mans massa boniques com per posar-me a discutir amb tu. Són d'eixe tipus de mans que m'encanta que em toquen tot el cos molt lentament... Un mosset al cul.


PD: De vegades la realitat supera la ficció...

Victor ha dit...

Gracies per els vostres misatges, ara conec una mica mes com sou amb vers el sexe, jo tinc 31 i soc verge, hem fa gracia que nois com jo lis costi tant trobar parella, quan a la meva cosina amb 18 anys, ha tingut les relacions que li ha donat la gana, hi ha una cosa que mai entendre, hi es que la suposada liberacio sexual lo que ha produit es una desigualdad encara mes forta. Visc a Gualba i fa 15 anys que t,espero, pero mai vens….

Anònim ha dit...

en veritat no hem fa gens ni mica de gracia el fet de que feu lo que voleu amb la meva vida, pero com a les ties lis fa una gracia tremenda anar deixant a tothom sol i riures del sofriment dels demes, pues queda be no ? aahhhh, nooo ? pues he dit exactament lo que diria una noia, quina gracia que hem fa que hem sigui imposible trobar parella, jojojo, no ???? o queda millor dit amb el cos d,una imbecil com tu, que es creu que te algo especial per ser ... guapa? jajajaj que hipocrites que sou les ties, mai us pendreu res en serio? o que ?