dilluns, 8 de desembre del 2008

Som tots bisexuals??

Jo m'enamore de les persones, no del sexe... ho he sentit dir moltes vegades. Entenc la bisexualitat com l'atracció cap a homes i dones indistintament, i no com a capacitat per tindre sexe amb homes i dones. M'explique: el sexe és sexe i si tanques els ulls i algú t'acaricia t'agradarà, independentment de qui t'ho faça perquè la sensació és bona. Ara, quan obres els ulls... influeix molt si la persona t'atreu o no.

Vaig llegir un blog on parlaven d'aquest tema i tenia curiositat per saber la teua opinió, per això vaig fer l'enquesta que hi ha a la banda de la dreta, on es preguntava "Som tots bisexuals??"

El resultat ha estat:
30% Sí
43% No
26% No ho tinc massa clar.

M'ha sorprés vore que un 26% de la gent no té massa clar si som bisexuals o no. Com que no ho tens clar?? No saps si podries enamorar-te o no d'una persona de la que en principi no t'enamoraries segons la teua condició sexual??

No sé si has vist la pel·lícula Los dos lados de la cama, però si la resposta és no (i penses vore-la algun dia...), no mires el següent video, o et xafaré el final de la peli.
Sí, ja sé que no pots evitar vore'l, que tant et fa si l'has vista o no, però miraras el video igualment... d'acord, jo ja t'he avisat...



M'agraden els penis i alguns homes també. No m'atreuen les dones, però això no vol dir que no pogués tindre sexe amb alguna. Doncs clar que podria, però seria per morbo, divertiment, curiositat... i no per això seria bisexual... o si??

Il·lustració: Arthur de Pins


SI T'AGRADA EL BLOG,
VOTA'L CADA DIA!!

Vota'm al TOP CATALÀ!

25 comentaris:

mia ha dit...

La questió és per enamorar-te es estrictament necesari una atracció sexual?
Pensa: Hi ha parelles hetero que estranyament estan juntes home lleig o vell amb noia guapa no tant gran o a l'inreves, no? Per tant t'enamores de la persona indistintament del sexe, l'estatura, raza etc... Això no és ser bisexual!

Anònim ha dit...

jo, més aïna, et preguntaria "què és l'amor"? ;)

Comtessa d´Angeville ha dit...

i després del post continue pensant el que vaig respondre a l'enquesta: no ho tinc massa clar. Tinc clar que no m'enamoraria d'una dona, però de lo altre qui sap.

Striper ha dit...

Jo crec que molta gent la gran majoria algun cop ha pensat o pensa en tenir relacions sexuals amb algu del seu sexe i aixo els fa dubtar sobre si son bisexuals o no.

rosseta ha dit...

Bona elecció la pel·lícula, és curiós com tens clara la condició d'hetero i un dia et sorprens pensant que passaria si estés amb aquesta dona? No em considero bisexual però estic amb tu en què podria passar que un dia tingués una experiència amb una dona, encara que és una possibilitat com qualsevol altra. Per cert, d'on treus aquestes fotos? Són boníssimes, pobreta com s'ha posat de vermella jejeje

Miquel Castells ha dit...

Si que és sorprenent el resultat de "No ho tinc massa clar" però potser siga la resposta més sincera, no? o... qui pot dir si li agraden o no els maggots (larves d´insectes). Els has provat?

De tota manera jo ho tinc clar... o no?

Clint ha dit...

amb això com en moltes altres coses, del dit al fet...

no és el mateix pensar-hi que fer-ho, pensar de moment no fa que canvii cap condició...oi? jejeje

Crec que la clau la dones tu, quan dius que tot canvia quan obres els ulls...o potser seria al matí següent!

J.M. ha dit...

La curiositat matà el gat.

Anònim ha dit...

"M'agraden els penis i alguns homes també." Muy bien! XD

Vixca el lesbianisme multiple!

Jo tinc una teoria al respecte: Les dones son la millor (i la pitjor) creacio del nostre Senyor. El cos de una dona es simplement maravellos. Es normal que a una dona li pose una altra. Son criatures molt atractives.

Per l'altra banda... Ni ha algo mes lleig que un home nuet? Jo soc home. Em veig ben plantat, pero nuet... soc un cos pelut en un penjoll! No me pongo nada!

Ara... Si fos una dona... Em posaria espills per tota casa i no eixiria! Ah! I tindria moltes "amigues".

Rallada de las 9:31h

Besitos...

Busca qui t'ha pegat ha dit...

això pense de la bisexualitat...

'Estic totalment en contra de la bisexualitat, entre altres coses, perquè és competència deslleial i perquè els bisexuals repleguen el pitjor de cada orientació sexual i s’escoren en coses com: les dones em donen unes coses determinades: estabilitat, integració social, regals per l’aniversari; i els homes unes altres: sexe viciós i una polla.'

mira, honey, la vida ja és prou complicada sense els bisexuals...

com diria rouco varela: no al matrimoni bisexual!

;)

Lucrècia de Borja ha dit...

mia: per enamorar-te sí cal una atracció. A cada persona ens atrauen coses diferents. Potser veus a una dona jove i guapa amb un home gran i lleig, però segur que ella el troba atractiu.

german: cadascú té el seu concepte d'amor...

comtessa: tens clar que no t'enamoraries d'una dona... tu ho has dit. La pregunta és si TOTS som bisexuals. No negue que hi haja bisexualitat, però sí em qüestione si ho som tots o no.

Striper: Sí, però creus que són bisexuals per voler provar una relació sexual?? També hi ha homes que tenen por a provar plaers anals, per por a que els agrade i pensar que són homosexuals...

rosseta: Les imatges són de L'Arthur de Pins, un il·lustrador francés que m'encanta. Tens l'enllaç al seu web baix del post :P

l'amor és pa amb formatge: de primeres, et diria que una larva em produeix angúnia. No sé si de sabor m'agradaria o no, però menjem per la vista i aquesta vista no és massa agradable.

Clit: una cosa és el sexe, el morbo, la curiositat... i altra la condició sexual. De segur que molts gais han tingut sexe amb dones i no per això es ratllen pensant que són heteros.

Jeroni: m'encanten les teues històries :P

Tim: i si fores dona hetero trobaries molt eròtic el cos dels homes.
T'afecten els dilluns, eh xDD

Lucrècia de Borja ha dit...

rasoir: m'encantes!! muaks

Comtessa d´Angeville ha dit...

aclare aclare, que jo he dit que no m'enamoraria d'una dona però que bueno, com diuen per ací dalt el cos de les dones és algo meravellós (encara que jo sí trobe preciositats entre els cossos dels homes). I la frase amb la que encetes el post m'ha recordat una situació viscuda amb una amiga que l'altre dia no vaig tindre temps d'escriure. Altra amiga (lesbiana) es va enamorar d'ella i esta volent donar-li llargues sense fer-li massa mal li deia això, que ella s'enamora de les persones i no d'un home o una dona, que és una manera de deixar la porta oberta, vamos, això és el que crec que dones a entendre a l'altra persona... I jo diguent-li però a vore nena, que a tu t'agrada un rabo més que a mi que ja és dir, dis-li-ho clar... Com el rosari de l'Aurora van acabar, una tú has dicho i l'altra yo entendí... Les coses claretes sempre.
I que visca Rasoir.

Anònim ha dit...

Mmmmm... M'agraden mes les dones que menjar en els dits!

Anònim ha dit...

Això de que "tots som bisexuals" és l'excusa amb el que sempre m'han sortit quan se m'ha intentat lligar una tia i veu el careto que li poso (no per la tia, no tinc res ni molt menys en contra els bis, però es que no aguanto que em diguin això només per intentar-me portar a jaure i veuen que li cardo carbasses).

Acostuma, a sobre,a estar precedit per un discurs sobre la suposada repressió que patim els heteros.

Quan ja me n'he afartat de tanta tonteria, li dic que potser tingui raó, però que ho començaré a provar només el dia en què ja hagi vist i conegut tots els homes del món, que de moment ja prou ocupada em tenen els homes i només em faltaria començar amb les dones.

Una altra opció seria dir-lis que tots som zoofílics i que no es reprimeixin quan vegin un gos frotant-se contra la seva cama.

Pep ... però posa-li Angu, també ha dit...

Crec que és igual qui t'agradi mentres siguis feliç ... que darrerament és una cosa que està bastant, per no dir molt, cara

Petonets, lucre!!!

Hèctor ha dit...

Hahahahaha em declare fan de la iaiapunkarra, això de la zoofília de poc no fa que em pixe a sobre... i és que sí, ací cadascú estira la seua coherència fins on pot, i altres es compren un jess-extender i tira-li milles..


Potser si hagueres contextualitzat abans de posar l'enquesta, els percentatges haurien canviat, no Lucre? Jo crec que vaig dir "no ho tinc clar" per una cosa ben senzilla: a mi no em faces posicionar-me en pla sí-no-ns/nc sobre un tem tan polisèmic, si abans no em dius a què t'estàs referint tu en concret.

O siga, bisexual? Sexe és sexe, sí, però (poseu veu gallega ara) ... Depende... la persona, el moment, mil coses, l'atracció té moltes formes, i evoluciona, fluctua...

P.S. El millor del debat és veure que la gent s'apassiona, siga pel que siga... sempre m'ha sorprés veure les dones apassionades pel cos de l'home, i és que personalment, pense una mica com el Tim... xic, que no, que a mi, ainss.. la pell d'una dona no té comparació, ainsss -sospir- no...

Josep B. ha dit...

Jo m'apunto a la frase que va dir algú quan li preguntaven si era homosexual: No, not today.

Penso que val també per a això, avui no, demà .. i que coi sé jo què seré demà!

Lula ha dit...

Ufff
Donx jo sóc una ferma convençuda que tots som bisexuals, només que hi ha gent que no ho sap.

El discurs és el que tu deies al principi, jo m'enamoro de les persones, no del seu sexe.
A part d'això, es pot tenir sexe plaent amb homes i amb dones, tancant els ulls, i si quan els obres és algú que estimes, que t'agrada, i que t'està donant plaer... què més vols??

I encara un altre motiu, més frívol si vols, jo no estic disposada a perdre'm el 50% (aprox) de la població!!

Dit això... tampoc cal imposar res a ningú eh?

Besoootes!

Lau ha dit...

Ja t'ho vai comentar al face...i com que jo hem crec els científics, aqui van les dades de Kinsey (amb dades dels anys 50!!!):

"Según las encuestas de Kinsey, sólo el 5%-10% de la población puede ser considerada como exclusivamente heterosexual u homosexual, por lo que el resto (entre un 80% y un 90%) de los hombres y mujeres estudiados eran bisexuales. Sólo un 5% de éstos no tenían ninguna preferencia especial entre hombres y mujeres"


Jo, és que no puc estar-hi més d'acord.

Abraçades glamouroses...

_MeiA_ ha dit...

Jo sóc heterosexual, però no puc posar-m'hi ferma perquè és l'únic que he provat...


Per cert reina, passa't pel meu blog a recollir una coseta...

molts petonets!

Eli ha dit...

La curiositat m'ha portat fins aqui...
Jo em quedo amb la teva última frase, on diria que ja et respons i per mi l'encertes de ple:
"M'agraden els penis i alguns homes també. No m'atreuen les dones, però això no vol dir que no pogués tindre sexe amb alguna. Doncs clar que podria, però seria per morbo, divertiment, curiositat... i no per això seria bisexual... o si??"
Tot i que haig de dir que no ho he provat mai.....Aix, no sé, és un tema complicat aquest!!!!

SERGIBR ha dit...

A mi m'agrada més dir carn i peix.

Jo de gran, m'agradaria tenir una piscifactoria.

Núr ha dit...

hum... Jo sóc part d'aquest 26%, més que res perquè no tinc gaire clar què és això de la bisexualitat!

No he tingut mai cap contacte sexual amb una dona, tret d'una morrejada dalt d'un pòdium una nit, en els primers temps d'universitat, amb una amiga, totes dues torrades. I va ser horrorós per la poca coordinació que vam tenir (allò de ritmes diferents a l'hora d'obrir i tancar la boca, vaja!). A banda d'això, res de res!

Prò vaig conèixer una noia de qui em podria enamorar, per la personalitat, prò a l'hora de pensar en ella sexualment, no m'atreia la idea.

No sé si és així per tabús culturals o perquè realment no m'atreuen les dones. Com dius tu, prò més vulgarment: m'agraden més les cigales que a un tonto un xupa-xups!

I només m'ha passat un cop, així que prefereixo no pensar gaire en què és ser bisexual, en si tots ho som o no, en si la bisexualitat realment existeix o qualsevol tema relacionat. En aquest món hi ha de tot i de totes les maneres i de totes les varietats, així que...

aix...

Pitons!

Anònim ha dit...

Deuriem de ser-ho?