dissabte, 11 d’abril del 2009

Consultori: necessita temps

Comencem amb el consultori sexual/sentimental. Primera consulta d'una lectora preocupada:

Hola Lucre,

T'escric perquè no entenc als homes i necessite alguna explicació. T'explique la història per si em pots donar algun consell.

Vaig conèixer a un xic fa uns mesos. Un Balança (per si et serveix aquesta dada). Físicament no m'agradava massa, però em va parèixer molt simpàtic i bon tio i vam acabar enrollant-nos. Al llit ens enteníem bé i cada vegada m'agradava més estar amb ell. Érem només follamics, com dius tu, però cap dels 2 veia a altres persones i pareixia que anàvem a més fins que em va dir que no estava preparat per tindre una relació, que jo li agradava molt i li pareixia una xica molt simpàtica, bona tia, atractiva, que s'ho passava bé amb mi i aquestes coses que es diuen, que no era per mi, que era per ell... que necessitava temps.

Què és el que falla? què he de fer jo ara? el cride? espere a que em cride ell? quant de temps se suposa que necessita? ja han passat 2 setmanes i no sé res d'ell, què faig?

Gràcies,

Una àries

Hola Àries,

Oblida't d'aquest home. Si un tio et diu que no ho té clar i que necessita temps el que realment vol dir és que no li acabes d'agradar i que necessita temps per vore si pot trobar alguna altra millor que tu i que en cas de no trobar-la aleshores sí tornarà a per tu. Sincerament, crec que un home que no et valora no mereix que estigues esperant-lo.

Sé que és difícil oblidar-te d'algú que t'agrada, així que et propose un truc. Fes una llista amb totes les coses que no t'agraden d'ell i recorda que la 1a cosa de la llista ha de ser "no li agrade" perquè és la més important i a partir de ahí deriven les següents. Intenta recordar tots els moments en els que tu sents que t'ha fallat, que no ha estat com tu volies, que no t'ha fet cas, que ha preferit altres coses (amics, alcohol, dormir, estar sol...) abans que estar amb tu, i tots aquells defectes que consideres (mala llet, dents grogues, mans menudes, panxut... el que siga!!).

Cada vegada que tingues ganes de quedar amb ell, agafa la llista i llegeix-la un parell de vegades. Se't passarà...


Les teues consultes a:
Consultori de Lucre

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Com a metge estic totalment d'aord amb el diagnòstic de la nostra estimada Lucre.
el Dr Cavaba.

Tim ha dit...

M'agradat!. Molt be!

Ramon ha dit...

A mi també m'ha agradat el consell, penso que està encertat al cent per cent.

Josep B. ha dit...

Dura resposta, tot i que la subscric, faries envermellir a la senyora Elena Francis. :)

Goculta ha dit...

Perfecte aquests consells també me'ls aplicaré Lucre!!!!
El que jo em pregunto perque TOTS els homes tenen les mateixes frases per deixar una dona, els hi poses de serie quan neixen o que????

Lucrècia de Borja ha dit...

Dr Cavaba: no crec que la medicina tinga res a vore, però gràcies.

Tim, Ramon i Skorbuto: sembla que vosaltres també heu utilitzat aquesta excusa barata. Per què no dir simplement "crec que som diferents i que açò no ens porta a cap lloc??". Això de demanar temps queda millor per si t'ho penses bé, no en trobes cap altra i decideixes tornar a provar??

jo mateixa: Sí, crec que va de serie. Nosaltres som més directes per aquestes coses i donem totes les explicacions del món.

El veí de dalt ha dit...

Com a veí, i com a tio, i com a cranc, subscric al 110% el diagnòstic de la Dra. Lucre.

Josep B. ha dit...

Personalment no la he feta servir mai, de fet la he patit.

És com aquell altra: Podem ser amics.

L'única vegada on podria haver-la fet servir vaig optar per ser contundent i clar, dos anotacions, no havíem tingut sexe i la bufa va ser sonada.

german ha dit...

el que espere és que no comences a cobrar pels consells!!! ;)

rosseta ha dit...

Tens tota la raó del món, i bona idea el de donar-li el consell de la llista. Seràs una gran consellera ;)

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

El que dius sona una mica trist, però no crec que siga una recomanació dolenta. Crec que ningú hauría de deixar de voler-se a sí mateix tan sols perquè altra persona no demostra voler-la.

Salutacions.

Lucrècia de Borja ha dit...

veí: si és que... vos conec com si vos haguera parit!!

skorbuto: sí, eixa dels amics també fa ràbia, amics?? jo vull que follem, no ser amics!! xDD

germà: no, no, són completament de bades, així que aprofita!!

rosseta: gràcies!! A mi les llistes em funcionen.

josé vicente: trist per què?? és llei de vida. Tu no li agradaràs a tot el món i a tu no t'agradaran tots, és normal. No et deixes de voler a tu mateix per saber que no li agrades a una altra persona, però no pots evitar quedar-te un poc fotut perquè és algú que t'agrada. Solució?? si deixa d'agradar-te, deixes d'estar fotut.