diumenge, 31 d’octubre del 2010

Una 2na cita 3 anys després

Tot va començar amb un multi-xat de les amigues al messenger, explicant-nos les últimes novetats, les coses típiques... que si aquesta setmana molt estressada a la feina, que si necessite un descans, que si l'altre dia em va visitar l'amant tal i mira com va anar...  i resulta que hi havia coincidències en com ens havia anat a totes i el resum és: un desastre. Així que vam decidir fer un sopar de xiques.

El pla era el següent: quedem a un bar d'aquestos de tapa i canya, ens bufem, critiquem un poc als homes i eliminem tota la ràbia interna per allò de no quedar-nos amb energies negatives dins del cos i anem de festa a ser super simpàtiques amb tot el món i fer nous amics :)

Quedem al sopar i la meua amiga C. ens explica que ha conegut un xic per Internet, al badoo (on jo la vaig iniciar per ser una font inesgotable de sexe ràpid i fàcil), i que havia quedat amb ell i els amics més tard. Perfecte. Carn fresca.

Després de sopar al barri de Russafa anem al bar de fer-nos-en la primera ja amb l'aura neta i energies positives a tope. Allà, després de 2 gintònics, telefona el tipet amic de C. Que venen. Així que ens quedem a fer-nos el 3er gintònic. I arriben els tipets.

Hi ha un que em sona d'alguna cosa... s'acosta i em diu: "Hola, tot bé, Lucre??"... hosti, doncs sembla que el conec però no me'n recorde molt... crec que aquest tio està també al badoo i he parlat amb ell...

-Es que Lucre i jo vam tindre una cita fa 3 anys, però no hi va haver feeling i no vam follar. Te'n recordes, Lucre??- va dir
-Sí, sí, clar que me'n recorde...-vaig mentir

Després, segons anàvem parlant, anaven venint-me imatges al cap. Un tio molt graciós, profe de valencià a un col·le. És cert que no hi va haver química. Però el cas és que el tio del costat també em sona, però està tan calladet...
I per fi, quan parla un poc més:

-Jo amb tu també he quedat, no??- li vaig dir
-Sí, vam quedar a Benimaclet- em va confirmar

D'aquest segon me'n recordava més perquè em va cridar molt l'atenció que és el típic tio de gimnàs que es fa fotos mostrant la tableta de xocolata, però a més té 2 carreres, 1 màster... i és un tio molt intel·ligent i amb bona conversa.

Una situació "grotesca" com va dir el profe de valencià. Arriben 6 homes nous i resulta que amb 2 d'ells ja vaig tindre una cita fa 3 anys!! I ara, 3 anys després tenim la nostra 2na cita.

M'he passat Badoo.

4 comentaris:

floydbrush ha dit...

M'agraden les teves historietes Lucre ;)

Anònim ha dit...

I les cites, com van acabar?

jpmerch ha dit...

Això, com va acabar la cosa?

Anònim ha dit...

no ens pots deixar així!! jajaja trio o no?