diumenge, 19 d’agost del 2012

Tipus d'ex

Per a que algú siga EX no cal que abans haja sigut novio, només cal que haja passat per la teua vida sent algú que ja no és per a tu el que era. I punt. Hi ha diferents tipus d'EX (o "ecs", com diu @MRElectrique):

1) El que encara t'estima: Mai va entendre per què vos vau separar, per això et telefona. No et telefona per convidar-te a eixir ni res d'això... ho fa per explicar-te que ara té un gos, que ja ha nascut el seu segon nebot, que l'han ascendit a la feina... Cada pas important a la seua vida te'l comunica com si volguera compartir-lo amb tu. No t'ho diu, però encara t'estima.

2) El que mai va arribar a ser ex: La vostra relació no va ser una relació convencional. Mai vau ser una parella oficial encara que coneixes a alguns dels seus amics i vos vau vore esporàdicament durant 2 anys. Per això mai ho vau deixar, perquè no hi havia res que deixar... i per això sempre està la possibilitat de tornar...

3) El que no hauria de tornar a donar senyals de vida mai més: Trobes un tio amb qui et sents a gust, et deixes de paranoies mentals i decideixes provar. La cosa va bé en un principi, però... tota història té el seu final. La relació s'acaba i tu et quedes amb el cor trencat. Finalment, apliques el protocol de la dona despitada, t'oblides d'ell i continues amb la teua vida. Superes l'etapa d'estar tot el dia pendent del mòbil, la de posar-te nerviosa cada vegada que vas a algún lloc on saps que te'l pots trobar... I just quan creus que eres eixa dona completa i realitzada, que ho té tot més que superat i està llesta per enfrontar-se al que faça falta... torna a aparèixer. 

4) El psicòpata: Semblava un tio normal fins que et va demanar matrimoni en públic i amb una banda de tunos cantant-te "Clavelitos", va despenjar una pancarta gegant des del campanar del poble que deia "t'estime tant..." i va penjar un Lip Dub al YouTube on participaven tots els seus amics (i alguns dels teus ara ex-amics) amb la cançò L'amor és Déu en barca, de Miquel Gil.

5) El ressentit: Te'l creues pel carrer i no et saluda. Quan et veu es canvia de vorera. Mai t'ho perdonarà encara que ja no recorda què era allò que no t'havia de perdonar...

6) El víctima: Quan es va acabar la relació, tot ho va explicar des de l'òptica del bo i el dolent. Ell és el bo i tu la dolenta, òbviament. Tots els seus amics, tota la seua família, i fins i tot, alguns dels teus amics i familiars, es van acceptar com a bona la seua versió dels fets i ara et veuen com la bruixa de la pel·lícula.

7) El ex amb qui no et vols creuar: Res queda d'aquell jove bonorro que et portava de cap. Ara és un tio trist, amb vint kilos de més i problemes amb l'alcohol i/o les drogues. Si comença a explicar-te... té una llista enorme de coses terribles que li han passat: el va deixar la seua parella, se li va morir el gat, la veïna de dalt li fa la vida impossible, ha perdut la feina i no té dret a l'atur perquè currava en negre... Quan se'n va et queda una sensació estranya de nostàlgia i tristesa.

8) El que et té ganes: El tens d'amic al facebook. No saps exactament per què està ahí encara. No parleu mai i només saps de la seua vida per les seues actualitzacions, però ell sí està pendent de tu, et comenta qualsevol estat i tot el que fas li agrada. Actualització d'estat:
"Tinc la regla i em fan mal els ovaris. Me'ls vull arrencar". M'agrada.
Actualització d'estat:
"Fa fred". Comentari: "Xica, posa't una rebequeta" o bé "jo sé bé com escalfar-te".

9) El simbiòtic: Cada vegada que canvia de parella renova el pack sencer. Noves ideologies, nous amics, nou vestuari... tot a joc amb la nova parella de torn. A tu t'agradava amb el seu estil rocker, després va ser punki, emo, mod, polític de NNGG, bohemi... Pot ser perillòs trobar-se'l si el canvi és a millor.

10) El misteriós: Des que ho vau deixar no has tornat a saber res més d'ell. De vegades penses què serà de la seua vida, el busques a les xarxes socials, sense èxit, i fins i tot fantasieges amb una tornada inesperada o trobar-lo a un lloc que no t'esperes i de sobte es llença als teus braços... Però saps que és només una fantasia.

11) L'amic: Vau tindre una relació en el seu moment, va ser bonic mentre va durar i en acabar-se la relació continueu tenint bon rotllo. Cadascú pel seu costat, tenint molt clar que s'ha apagat la flama de l'amor, però que vos estimeu. Vos coneixeu perfectament i ningú millor per donar-vos consells que l'un a l'altre. Saps que seria impossible tornar a tindre res i fins i tot tindries bon rotllo amb la seua nova novia. Pots utilitzar-lo per donar-li gels a un altre.

12) L'egocèntric: Ja està fora de la teua vida. De fet, no t'enrecordaries d'ell per a res de no ser perquè de quan en quan actualitza el seu Facebook, però ell sí està molt pendent de tu i creu que tu d'ell també, per això tot el que escrius són missatges subliminars per a ell. O això es pensa...
Fas un tuit: "Sempre s'ha de tindre un pla B, mai saps quan et pot fallar l'A"
Missatge de l'egocèntric: "Creus que t'he fallat??"

13) El gai: De sobte te'l trobes, i et presenta al seu nou novio. Oh, my goddness, és gai!! I et preguntes des de quan és conscient de que ho és. Si quan estava amb tu ja ho tenia clar, si et follava pensant amb altres homes...

14) El del canvi radical: En el moment en que s'acaba la vostra relació comença a ser una persona diferent: deixa de fumar, s'apunta al gimnàs (i va!!), s'arregla més, escolta eixa música que a tu t'agrada i que fins a fa uns mesos li semblava horrible... Aquestos fan molta ràbia.

15) El familiar: Després de trencar la relació ell continua visitant a ta mare i portant-li xocolatines pel seu aniversari. És el primer en felicitar a ton pare pel seu sant i encara queda sovint amb els teus amics.


16) El que no pots oblidar... i continues pendent d'ell a les xarxes socials. Sovint li fas algun RT o FAV, li poses algún "m'agrada" o marques com a favorita alguna foto que ha penjat a l'Instagram perquè sàpiga que estàs ahi, com una puta tarada de baixa autoestima mendicant afecte de algú que l'ignora.

De quin tipus són els teus EX??

3 comentaris:

romanidemata ha dit...

observació, mètode, identifiques, anàlisi...
mestre entre mestres assistiré als teus cursos i conferències...

em faré replicant, m'aprimaré, faré gimnasta, em faré la cirurgia estètica, robaré bancs i farem festes fabuloses...

(has nomenat el 9, dues vegades, el meu número fetitxe !!! )

marta ha dit...

Jo tinc dos ex amb convivencia, son el 11 i el 3.
Amb el primer ens va fallar l' edat, érem molt jovenets, pero ell es un sol solet.
I amb el segon el seny, el meu esta clar, perquè no sé on el tenia per haver posat la gamba d' aquesta manera, era un "adonis" enamorat d' ell mateix amb l' intel.ligencia justa per passar el dia, però de tot s' aprèn i desprès els ensumes de lluny i marxes en direcció contraria.

Un plaer trobar-te

Tim ha dit...

Bolodia!

Molt xulo el post. Ja feia temps que no en feies un de bona veritat. De dins teu. ;) [el de la regla no val, que me ha dao cosica]