divendres, 18 d’abril del 2008

La mida importa?

Aquest és l´últim article que vaig escriure a La Cabota. Ara la tenim parada de manera temporal, però properament contiuarem amb La Cabota Digital. Ja t'informaré.
Bon cap de setmana!!


La mida importa?
Tot home haurà escoltat d'una dona dir que no, i és veritat: a nosaltres no ens importa la grandària del penis quan ens agrada el seu portador. Nosaltres veiem el conjunt. A més, el que importa és l'interior, així que procura portar uns calçotets decents.
Però, realment, la grandària importa?? la resposta és SI. La grandària del penis en les relacions sexuals SÍ importa. Es diu contínuament que no, però és una afirmació molt general, i bastant demagògica.
La grandària del penis SI importa en les relacions sexuals, però NO importa en les relacions personals.
No és el mateix ser alt que ser baix, no és el mateix ser gros que prim. Importa despullar-se davant d'una persona amb la qual es va a practicar sexe sent molt gros? I sent extremadament prim? Tenint panxa? Amb un cos atlètic? Des d'aquest punt de vista no és el mateix mostrar un penis gran que un penis menut.
En el sexe el factor psicològic ho és pràcticament tot. Si una persona sap que està sent penetrada per un penis de 15cm no sent la mateixa excitació, que està relacionada directament amb el plaer, que si sap que està sent penetrada per un penis de 9cm. La qual cosa no significa que no puga tindre relacions sexuals més que satisfactòries.
Parlant clar, no és el mateix ficar-se en la boca un espàrrec que un plàtan, tant en longitud com en diàmetre. Crec que està clar que la grandària importa bastant.
Quina conclusió podem traure d'açò? En la societat actual, eixir-se de la mitjana no està molt acceptat. Ningú vol ser molt gros, molt baixet, amb el nas molt gran… tampoc es desitja ser molt alt, molt prim, tindre el nas molt menut… es desitja la mitjana. Amb el penis és el mateix, solament que preocupa més a causa de la importància que se li dóna al sexe en les nostres vides, i a l'ego masculí.

Què significa tindre el penis menut?
Tindre el penis menut és com tindre el nas o les orelles grans o ser baixet. Ningú et va a menysprear per això, la teua parella no se n'anirà amb altra persona sols perquè siga més alt, o deixar-te per algú amb el nas més menut. Però això no significa que ser orellut no importe. És molt poc probable que la teua parella t'abandone per un altre sols perquè tinga més centímetres de penis. El problema és que es tracta aquest tema sempre des d'un punt de vista masculí, amb una por horrible a ferir l'ego dels homes. La gent lletja, calba, baixeta, grossa, o de la Valldigna, saben que no tenen unes característiques atractives per a la majoria de la gent. I viuen amb això. Tindre el penis menut importa, però no és per traumatizar-se.

El teu penis és menut?
Primer, la grandària del penis varia segons la zona geogràfica. Així que la mitjana per a una comarca o per al conjunt del país no té per què ser extrapolable a altre país o altra comarca. L'IEC (Institut d'Estudis Cabotistes) ha elaborat un estudi sobre la mitjana de grandària de penis a l'Estat Espanyol. Segons aquest estudi la mitjana de la gent que va participar és de 13'5cm de longitud de penis, fet que no té perquè indicar que la mitjana real de tots els habitants de l'estat espanyol adults siga 13'5cm, sinò què és molt menor, ja que com es veu a la gràfica, les zones catalanoparlants son les que fan augmentar aquesta estadística.


En qualsevol cas, no caldria comparar-se amb una mitjana nacional o no nacional. No estem parlant d'un examen per a ingressar en la universitat. Si la mitjana del teu país és de 5cm i el teu penis fa una mida de 6cm, tens un penis gran? No!!. Hi ha uns mínims i uns màxims raonables que no tenen res a veure amb l'estadística.

DENOMINACIÓ
GRANDÀRIA
% D'HOMES
MENUT
14 cm. o menys
28,3% dels homes
NORMAL
entre 15 i 17 cm.
50,3% dels homes
GRAN
entre 18 i 20 cm.
15,2% dels homes
ENORME
més de 20 cm.
6,2 % dels homes

I què opinen les femelles saforenques?? Importa ??
"Sí, importa. La masculinitat està relacionada amb la grandària del penis, així de simple. No ni ha cap altra consideració. De fet, la resta del cos és insignificant; sols importa el penis, és a dir, sols importa un penis gran. La grandària del penis hauria de ser l'únic criteri per qualsevol àrea en que la masculinitat estiga en joc. Hauria de ser per llei que tansols els homes amb penis gran poguessen tindre llicència per conduïr, se'ls oferira treballs, o poguessen ser propietaris de qualsevol cosa. Cap companyia de targetes de crèdito hauria de donar crèdit a menys que fos a un home amb un penis enorme. I clar està, la llista continua en tots els altres aspectes de la vida. L'element conectiu entre tots aquestos aspectes ha de ser el requisit còsmic absolut de tindre un penis meravellós. Gràcies per preguntar." (Maria, 25 anys, Gandia)
"A mi no m'importa el tamany, la meua parella té sols 20 cm i me l'estime igualment." (Lorena, 22 anys, Simat de la Valldigna)


14 comentaris:

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia.

Supose que el que dius respecte a la grandària del penis és veritat. Tú ets del sexe femení i estic segur que d'aixó entendrás més que jo. De tota manera volia afegar dues coses.

En primer lloc voldria puntualitzar que el sexe no es reduïx a la penetració. Des de aquest punt de vista, el tamany és un factor (possiblement a tenir en compte) però no és l'únic. De poc serveix a qualsevol dona un penis de 22cm d'un esser homosexual. Si el tamany fora l'única cosa important, totes les dones preferiríen sempre consoladors gegants, en lloc d'homes.

En segon lloc voldría dir que entre els homes amb penis gegants són més frecuents els oproblemes d'erecció, perque els penis gegants necessiten major quantitat de sangre i el cor de qualsevol home, té una capacitat limitada per bombejar sang (i no limitada per amar a una dona). Amb les persones molt altes ocórre el mateix problema. De vegades la circulació sanguínea representa un problema per ells.

Bé Lucrècia, sòlament volia dir-te aixo per evitar que algún xic amb el penis curtet començara a agafar una depressió. Vull confessar que pense mesurar el meu penis ara de seguida, per vore si el meu está més o menys en la mitjana.

A més vull dir-te Lucrècia que m'agrada moltíssim el teu blog, perque tens unes idees poc ortodoxes i una forma encantadora de comunicar-les. Llegir el teu blog es un plaer inméns.

Un abraç.

Lucrècia de Borja ha dit...

Benvolgut Jose Vicente,

El complexe de penis menut és dels homes, no de les dones. I sí, el sexe es més que penetració (gràcies a les deesses), encara que molts homes encara no ho han descobert.

Encantada de que t'agrade el meu blog.
Ah! i ja que vas a mesurar-te el penis, torna per ací i ens dius com has quedat.

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia.

Ja he mesurat el meu penis i el tinc d'uns 15 centímetres. De tota manera, a les 5:30 o 6 de la matinada el sol tenir una miqueta més llarg.

Per a la majoria dels homes el millor moment és entre les 5 y les 6:30 de la matinada perquè des de el punt de vista natural, hauriem d'eixir a caçar després de fer el coït i en el moment d'eixir el sól. Després de fer el coït l'home segrega unes hormones que l'ajuden en les tasques de caça i les tasques de caça haurien de començar de bon matí, per aprofitar al máxim la llum solar.

L'home modern encara conserva parcialment el cicle de desig sexual diari dels homes primitius.

A vore si m'enrecorde i torne a mesurar el meu penis en altres condicions (a distintes hores del dia i amb diferents graus de desig) per fer-me una idea més justa de la grandària real del meu penis.

Salutacions.

Lucrècia de Borja ha dit...

M'agraden les explicacions animals i històriques.

Podries fer un excel amb les mesures del teu penis segons el dia i l'hora, aixi podriem fer un estudi aproximat.

Espere els resultats.

fgd gfg f ha dit...

El problema més que el tamany és sí és les conotacions que porta. O sigui que per exemple quan ets més adolescent, com més tamany tens millor ets, i això és una parida enorme, i a més, el que s'hauria d'eradicar és aquest suposat orgull que has de tenir per tenir més cemítres que un altre.

aquest és el problema funamental, penso,

una abraçada

Anònim ha dit...

Estimat Vilanova

Diuen que un bón penis val més que l'or pur. Si creus que un lingot d'or pur de 15 kilos val més que un de 10, per quina raó no vols creure que un penis de 15 centímetres val més que un de 10?.

Sentidos de pasión ha dit...

Ufffffff sabes la tengo como te gusta 17,5 y la se usar, ah! y gracias por tu visita

Anònim ha dit...

Hola Lucrècia, m'encanta el teu blog.
Volia dir, però, que este post m'ha traumatitzat irremediablement per a la resta de la meva vida.
Tranquila, no et culpe.

aquell samaruc ha dit...

Bon article, la veritat es que no he conegut mai cap dona que diguera que'l tamany del penis no fora important.

Potser de bones a primeres, alguna a pecat de massa precaució al parlar però a la fi, sempre ix la veritat a la llum.

M'ha fet gracia el comentari de Jose Vicente amb això de les hores jejeje que curiós, jo a les 5 i mitja estic dormint així que es complicat estar al aguait jejeje

Definitivament no soc del estat espanyol, quin descans :)

El guerrer de la Valldigna ha dit...

Dona, de la Valldigna? Jo crec que els qui heu de viure amb el que vos ha tocat sou els de Gandia. Mare!!! NAIXEU AMB LA PINSA AL NAS O VOS VE DE MAJORETS? Es que cada vegada sent a més gent parlant en la lengua de l'imperi com si foren Raphael cantant nadalenques en anglés.

Anònim ha dit...

A vore, jo punctualitzaria un tret: és prou més important que sentes com et freguen les parets de la vagina, que no que et punxen el coll de l'úter. És a dir, no canvieu diàmetre per longitud. De vegades estos trets van de la mà, i fins i tot pot arribar a molestar-te un penis excessivament gran.
En ma vida crec que he gaudit de sis parelles, de dimensions i colors variades. I puc dir, sense enganyar-me molt, que de la més gran, ni m'enrecorde. La més menuda em va sorprendre, més en l'ús que per la vista.I a dia d'avuí em quede amb la més retràctil. Mmmmmmmmm

Eduard ha dit...

Ara entenc la tirria de la resta d'espanya cap als catalano parlants! XD

Juan ha dit...

Hola, Lucrècia.

Gràcies per fer-me riure.

¿Què és el que passa amb els de La Valldigna?

Petons

Anònim ha dit...

Jo 14 cm!