dissabte, 6 d’agost del 2011

el bon sexe enamora

De vegades va bé saber que no eres l'única persona al món a la que li passen certes coses. Això de mal de molts, consols de babaus sí, però és cert, relaxa el sentir-se "normal".

Hi ha qui s'apunta a algun grup d'auto-ajuda, on s'organitzen reunions de gent que comparteix un mateix problema. Tu vas, amolles les teues dèries i només per això ja et sents millor. I si a més veus que a l'altre li passa exactament com a tu doncs molt millor. És important compartir aquestes coses. Això mateix li passa al meu amic S. i va a un grup d'auto-ajuda amb altra gent que té el mateix problema que ell. El primer dia va arribar i es va presentar: "Hola, sóc S. i tinc una polla com una olla. I no només això, sinó que folle massa bé i totes les dones se m'enamoren". 

Eh, no rigues, que això és un problema. Les dones ens enamorem si ens follen bé. No és fàcil trobar un home dels que et fa gaudir al màxim al llit, d'eixos que sembla que t'estan llegint el pensament i fan justament el que volies. Que no et penetren massa estona, ni tampoc molt poca, la justa. Dels que gaudeixen amb els preliminars, que no tenen pressa i et miren amb eixa careta de "t'ho faria tota la nit..." i nosaltres ens ho arribem a creure, que som especials, que estem tenint un moment de connexió brutal... per què?? perquè això no ens passa amb qualsevol, però potser és cosa d'ells, que són bons amants i a ells sí els passa amb totes i amb tu no han tingut cap connexió especial, simplement has estat una més. Però com que no ho sabem i ens ha encantat... ens enamorem. O quasi, perquè la sensació és molt pareguda, com de voler estar tot el temps amb eixa persona, per seguir sentin-te especial... i podem acabar confonent les coses, quan la majoria de vegades no és amor, és obsessió.

I com ho viuen ells?? Com una tragèdia... No poden tindre sexe casual sense que la tia se'ls enamore. Vaja putada. S'ho passen bé amb la follamiga i a la que han quedat més de 3 vegades... la tia s'enamora i com que ell no sent el mateix i no vol fer-li mal... la relació s'acaba.

Això és el que li treu la son a S. Ell que és un tio atent, dedicat... que es manté trempat una mitjana de 4h, sí, sí, de mitjana. Potser un dia només són 20 minuts (rara vegada) però altres pot arribar a 8h!! I no troba a la seua ànima bessona...

Tu creus que el bon sexe enamora?? t'ha passat?? compte, que l'enamorament ens fa patètics ;)

14 comentaris:

llenguaddicta ha dit...

Lucre, aquest post m'ha arribat a l'ànima. Tot just acabava de publicar-ne un sobre "Sexe i res més" al meu blog "BCN&Sex".

Jo també tinc un amic (que ves per on, també es diu S.) amb una polla com una olla, ben bé el tipus de noi que acabes de descriure. I jo, com a dona que sóc, me'n vaig enamorar com una adolescent.

La sensació que descrius és ben certa: voldries estar amb ell per sempre més, tot i que no saps per què. Així com conec homes amb polles que no tenen res a envejar a la de S., i que al llit s'ho fan també força bé, d'aquests no m'he pas enamorat: amb aquests penso "passo de quedar-me el porc sencer només per la salsitxa". Però S., ai S. Ell és especial, i és perquè em fa sentir especial. Però sobretot, n'estic enamorada perquè no el puc tenir, perquè ell només em vol de follamiga.

Sí, és patètic...

Lucrècia de Borja ha dit...

podriem fer nosaltres també un grup d'auto-ajuda "Hola, sóc Lucre i m'he enamorat d'un tio perquè em follava molt bé" :P

Anònim ha dit...

Com a home, no puc amagar que el teu amic S. em provoca enveja. Pel que semblaria a primera vista és un d'eixos especímens humans al que la natura ha fet uns regals preciosos (una bona polla i bon savoire faire al llit).
M'ha sorprés però, que això li puga suposar una traba en la seua vida sexual.
Jo tinc una polla que no desmereix (un poquet per damunt de la mitja-no molt-) i a l'hora de follar em defenc bastant bé (jo almenys estic content). Però, com supose que els passa a molts homes, m'agradaria tindre una polla més gran, i ser realment un gran follador.
Vore que això pot comportar problemes sentimentals, m'ha fet tocar de peus a terra, i replantejar-me els meus somnis fal·locràtics.
No deixa de sorprendre'm este món....
Gràcies Lucre!

Anònim ha dit...

M'ha passat. I el problema no és que t'enamores, que això li passa a qualsevol, i després passes el trago d'haver de "desenamorar-te" i ja està.

El problema és quan els millors polvos que t'han pegat te'ls ha pegat un maltractador, que just després de fer-te gaudir com mai ho havies es dedica a humillar-te (amb alguna bufetada de pel mig).

Aleshores t'has de "desenamorar" i comprendre que això que feia no era normal. Sort que estan els familiars i amics per ajudar-te a fer-ho vore.

M'encanta el teu blog Lucre. Treu tot el feminisme i llibertat sexual que de vegades ens falta a moltes.

Salut!

Anònim ha dit...

El teu amic S te fàcil solució, i no és precisament passant-se a la monogàmia.
Encara més, pot utilitzar la seua inicial:
S de Superheroi, de Sexman o de Supersex. I com tot superheroi del bé serà un incomprès i tindrà que follar amb antifaç i capa.
Dis-li al teu superamic que es deixe el grup, que compre l’antifaç i la capa i que és folle el mal, encara que siga d’amagat. Que amb les seues arts esborre la mala follà (mai millor dit) que tenen alguns.
Però que tinga en compte quin antifaç tria, que no el confonguen amb Sadoman o Supersado.

Anònim ha dit...

Em passa el que has explicat al post: més vegades del que voldria les dones «s'enamoren» de mi. Bon sexe? Mai m'ho havia mira't des d'aquest punt de vista, però potser en part tens raó. Diuen que el sexe comença amb una bona conversa i acaba amb una mirada.

Lucrècia de Borja ha dit...

Anònim 1: Fa molt més l'atenció i la dedicació que no la mida :P

Anònim 2: Això és una gran putada, però crec que de vegades confonem l'enamorament amb estar enganxats a algú i crear lligams de dependència, del tipus que siguen. El problema és que questos maltractadors fan que ens sentim culpables i pensem que els debem més. Ens mereixem que ens passen coses bones. I si fa mal, no és amor. Enhorabona per haver sigut capaç d'eixir d'ahi. Molts ànims!!

Anònim 3: Sí, jo crec que hauria de muntar-se una espècie d'oenegé sexual perquè totes les dones sàpiguen el que és el bon sexe.

Anònim 4: A mi m'agrada més quan comença i acaba amb una bona conversa. Sóc molt xarradora jo xD

Anònim ha dit...

A mi em pasa el mateix.. pero a mitges.. m´explique. M´encanta follar amb la meua amiga.. però és amb ella he superat les meues expectatives tant a nivell sensual com de postures, creativitat i demés quan em follat després de fumar-nos un porret de marihuana. La veritat es que no puc explicar-ho amb paraules i ara em pasen dos coses.. 1) m´estime més follar després de fumar el porret, ja que soc més sensual e imaginatiu i 2) tinc por a enamorar-me ja que només vull estar dins d´ella una i altra vegada.. i a ella crec li pasa el mateix

jpmerch ha dit...

Dius tu que les dones no sou tan complicades o el nom del blog és només una ironia?

¿Realment podeu enamorar-vos d'un home que diu: "Hola, sóc S. i tinc una polla com una olla. I no només això, sinó que folle massa bé i totes les dones se m'enamoren"?

Hola, sóc J. i sóc un complet ignorant de la psicologia femenina.

Per cert, caldria dir-li al S(uperheroi) que no abuse de les pastilles blaves, tant de temps la sang concentrada en un mateix òrgan deixa a d'altres sense oxigen, com ara el cervell, i açò és molt dolent.

llenguaddicta ha dit...

Lucre, ¿puc contestar a Jpmerch? Bé, ho faré igualment. Els homes que tenen una polla com una olla i que a més la saben fer servir, no van pel món pregonant-ho (i si ho fan, alguna cosa deu fallar -fijo-, i llavors ja ni ens interessa esbrinar si és cert que té una polla com una olla i que la sap fer servir). Sí, ens podem enamorar d'un paio només perquè tingui una bona polla i la sàpiga fer servir ('saber-la fer servir' no inclou només la polla en ella mateixa: com diu la Lucre, atenció, una bona conversa, i saber fer petons com cal també suma punts). I és que quan a una la fan sentir la reina del llit, enamorar-se és qüestió de minuts...

Lucre, fem-lo el grup: "Dones que s'enamoren de tios que follen bé". :)

Lucrècia de Borja ha dit...

Jpmerch: bé, ja t'ha respost la llenguadicta i estic molt d'acord amb ella. Gos que lladra no mossega. En aquest cas, el meu amic S. no ho explica per ahi, va al seu grup de teràpia, que realment és un problema. I, encara que no t'ho cregues, hi ha qui pot mantindre una erecció varies hores sense cap ajuda química :P

as de cors ha dit...

Ei, ara que l'as de trèvols i l'as de diamants han decidit jugar a un altre joc, a mi em fa falta una mica d'acció. No me'l podries presentar, aquest S.? (Qui sap, potser és el meu as de pics) ;)

PD: La paraula que he d'escriure, per a demostrar que no sóc un comentari escrit per un ordinador, no podria venir més a pèl: EXTRA.

Levanah ha dit...

Ho acabo de llegir i la meva sensació ha estat un sospir...

Vaig estar entre les mans d'un sr S no fa gaire, les millor sensacions que he tingut mai al llit i el fet que ara m'ignori encara em posa més calenta...

En fi no som complicades però si ens atreuen els homes "dolents"

Segueixo llegint el blog, m'agrada!

Anònim ha dit...

Tot i que vaig tard amb el comentari, no me'n podia estar!

Tinc 29 anys, he tastat uns 20 homes i només 1 sabia el que es feia al llit! I això ho dic comparant les primeres vegades amb cadascun d'ells...
Està clar que hi ha autèntics desastres, així com també hi ha homes que s'hi esforcen i s'agraeix!
Però algú que realment sàpiga què vull, com ho vull i quan???
1 i prou... i no tenia res a veure amb la mida, la llargada ni el gruix, simplement tenia la sensació que em llegia el pensament!!

Llàstima que no m'hi enamorés...