dimarts, 28 d’abril del 2020

La desescalada per fases


Pdr el guapo ha fet una roda de premsa per explicar com serà #LoDelDesConfinament. Diu que ho farem per fases, cada 15 dies nova fase, si tot va bé.

A partir de dissabte dia 2 de maig, ja es pot eixir a passejar per poder vore com està el pati. La puti-vuelta.

FASE 0: Comença el dilluns 4 de maig.
En esta fase podem (i debem) anar a la perruqueria amb cita prèvia i sempre guardant les mesures de seguretat. També podem demanar menjar a domicili.

FASE 1: de l'11 al 24 de maig.
Ací ja obren les botigues. I després de tant de temps sense poder anar de compres... ja va sent hora de comprar nou modelet per a lluir. Més que res perquè ens hem passat menjant i no ens cap la roba que tenim a l'armari.
A més, s'obren les terrasses i voldrem estar ideals per fer-nos la primera cervesa en públic, no? Podrem quedar amb amics per anar a fer birres. També podrem quedar amb la TinderCita, però només quedar en públic, eh... res d'anar junts a una casa, que això encara no!!
Els hotels ja estaran oberts, però només podrem anar amb els compis de confinament. Al meu cas podria anar jo sola. Planazo.
També ens podrem moure dins de la provincia, però no podrem anar a vore als de la província del costat. Si vius a Oliva, pots anar a Sagunt o Requena, però no a Pego. Está clar, no??

FASE 2: del 25 de maig al 8 de juny.
Ací ja podrem tindre un poc més d'intimitat perquè obriran els bars i restaurants per poder estar dins. També podrem anar al cine i al teatre. I podrem quedar en casa d'algun amic. I ara sí, podrem anar a casa de l'amant!! Sempre que estiga a la nostra mateixa província, clar.
També podrem anar a visitar als nostres pares i presentar-los a la TinderCita.
En esta fase ja es poden fer actes culturals fins a 50 persones en interiors i fins a 400 en exteriors, assegudes. Ara és quan dones gràcies d'haver-te fet associació amb la colla d'amics. *guiño, guiño, codazo, codazo*

FASE 3: del 9 de juny al 24 de juny.
S'obren les platges. I encara no podem eixir de la província. Què vol dir això?? que fins la propera fase encara tenim 15 dies de platja sense madrilenys!! Siiiiiii!!

FASE 4: a partir del 25 de juny.
Nova normalitat.
Ningú no sap què és això de la nova normalitat però sembla ser que no tindrem la mateixa vida d'abans. I si no serà com abans... igual encara follem!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

És la millor explicació que he llegit, perquè aquell parla i parla i no diu res

Josep ha dit...

Brillant, com sempre. Parle de l'article.
I lamentable, més del que ens esperàvem. Parle de la gestió de la crisi.