dissabte, 16 de maig del 2020

dia 64 dC (de Confinament): 2na setmana de la fase 1

 

Dilluns vam començar la fase 1 i encara no m'he fet ni una puta cervesa a una terrassa. Per què?? Perquè la gent no està bé.

Últimament eixa frase serveix per respondre a qualsevol pregunta. Prova:

Per què es manifesten els Cayetanos?? perquè la gent no està bé
Per què els valencians no tenim un finançament just?? perquè la gent no està bé
Per què et vas fer un compte de tuiter?? perquè la gent no està bé
Per què t'ha pegat per beure en el confinament?? perquè la gent no està bé
Com és que no folles?? perquè la gent no està bé...

I sí, tinc ganes de fer-me'n una amb amics, xarrant a l'aire lliure, però també amb les mesures higièniques i sanitàries adeqüades. I això no s'està complint. No s'està respectant la distància social i jo així no (me la) jugue. 
En la Gala roda de premsa d'anit van dir quins són els equips les zones que passen a la fase 1, dels que s'havien quedat a la fase 0 setmana passada. Entre ells han passat la resta de districtes sanitaris del País Valencià.
Ara, què passarà setmana vinent?? els que ja portarem 15 dies a la fase 1 podrem passar a la fase 2?? I els que passaran dilluns a la fase 1 s'hauran de quedar 15 dies més per vore com avança la cosa, no?? per tant, a les comarques centrals anirem una setmana per davant de la resta per fer de conillets d'indies?? o ens fotrem una setmana més per igualar-nos a la resta?? 

Vos heu parat a pensar com va a afectar-nos açò?? em referisc als que no tenim parella, com afectarà la manera de relacionar-nos??  Per si no teníem prou amb les malalties de transmissió sexual, ara també tenim el puto bitxo. 
Sempre ha hagut gent que ha passat de tot i que han patit 32 malalties sexuals i 4 més que encara no s'han descobert, segur que eixa gent seguirà quedant amb persones desconegudes i tindran sexe sense pensar si l'altre té coronavirus o no, ni a qui li ho poden trasmetre. 
Però què passa amb la gent normal i responsable?? i els hipocondíacs?? és que ningú pensa en els hipocondríacs?? ho estem passant fatal. I el que ens queda...

Com ho farem ara per lligar?? Si fem cas a les normes en la fase 1 podem quedar amb gent, però guardant distàncies de seguretat. En quin moment podrem abraçar-nos, besar-nos i follar-nos?? 
Siga quan siga que arribe el moment en que ja ens estiga permès el contacte. Qui s'arriscarà a fer-ho i poder-li-ho passar als seus familiars?? Val la pena besar algú nou amb el risc que això pot suposar fins que no aparega la vacuna?? 

Ara és el millor moment per tindre una parella monogàmica, però no per buscar-la perquè la gent no està bé.